Suomi sai uuden salarakkaan – silti perhe ja mies!

Pia Sarkkinen, Martina AitolehtiSeitsemän Päivää -lehdessä tällä viikolla avautuva Pia Sarkkinen on Suomen uusin kiss and tell -tyttö. Sarkkinen kertoo salaperäisestä kohtaamisestaan Huuma-juontaja Heikki Paasosen kanssa.

Uusi salarakas on kuitenkin Hymyn tietojen mukaan parisuhteessa ja elää pitkäaikaisen aviomiehensä ja lapsensa kanssa Lohjalla. Hymyn tietojen mukaan avioelämässä on kuitenkin ollut ylä- ja alamäkiä.

Hyi, hyi, Pia!

Kuva: Pia Sarkkinen kurmuutti Martina Aitolehteä muutama kuukausi sitten Hymy-lehdessä maksamattomista palkoista. Nyt hän on itsekin salarakas.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Heikki Paasonen, Pia Sarkkinen, Huuma

Kommentit

Tässä vaan sellaista aloin pohtimaan että eikö asia ole niin päin että Heikki on se salarakas?! Pialla oma rakas kotona niin eikö silloin se toinen ole salarakas? Keneltä Heikki muka Piaa olisi salaillut?! Ja toiseksi kamalan vanhoihin juttuihin lehdet jaksaakin keskittyä! Tuoreempia juoruja kiitos!

olen yleensä ollut siinä käsityksessä että miehet kertoileevat panojuttujaan mutta ei näköjään..

Ketä oikeesti kiinnostaa enää nuo kaksi susirumaa ja väsynyttä kantturaa? Oikeasti? Seuraavassa ”megauutisessa” Pia Sarkkinen varmaan näyttää enemmän fiskarsin fileerausveistä nielleeltä kyljykseltä, kuin ihmiseltä lukuisien operaatioiden jälkeen. Vähän niinkuin tuo toinen huomiohuora tuossa vieressä.

Oma kommentti