Suosikkinäyttelijä jätti viinan, lääkäri määräsi!

Ahti KuoppalaMitä kuuluu Simpauttajan roolista koko Suomen kansalle tutuksi tulleelle näyttelijä Ahti Kuoppalalle nyt? Siitä otti tammikuun Hymy-lehti selvää.

81-vuotias näyttelijä asustelee Kuivaniemellä piilopirtissä, jossa hän ekrtoo harjoitelleensa viimeiset 35 vuotta osittaista erakon elämää.

-Takka antaa lämmön ja öljy valon. Vesi tuodaan mukana ja perunat keitetään kaasulla, Kuoppala kehuu tyytyväisenä.

Simpauttajasta on aikaa 37 vuotta, mutta yhä edelleen Ahdilla on leima otsassa. Mutta hyvä leima. Simpauttaja oli miehen mielestä moderni tiennäyttäjä maailmaan, josta ei puuttunut luovaa hulluutta eikä persoonallista elämänkatsomusta.

Vaimon kuolema veti miehen täysin polvilleen parikymmentä vuotta sitten. Nyt olisi akan paikka vapaana.

Alkoholin mies on joutunut jättämään lääkärin määräyksestä.

-Ei elämäni ole huonompaan suuntaan muuttunut. Kunto on kuin keski-ikäisellä ja ajatukset kuin teinin, Ahti naurahtaa. Lisää printtilehdestämme!

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ahti Kuoppala, Simpauttaja

Kommentit

Ahti on hyvä näyttelijä. Tykkään valtavasti simpauttajasta,meillä viljellään yhä niitä kuolemattomia sutkahuksia 🙂 Myös akaton mies,jossa näytteli Ruskan Jukkaa oli hyvä 🙂 ”roplooppa itellens akka” ja ”3 on ihmettä maalimassa,jonka luontoa minä en ymmärrä…” ja monta,monta muuta. Kaikkea hyvää Ahtille ja pysyppä tervennä!!!!!

Tuuppas Simpauttaja käymään pirtissä – tuota..haen ensin postin – Kyllä Imppa sen hakee…

Ahtihan oli Tampereen teatterissakin näyttelijä. Kaikki viiskymppiset muistaa nuoruudestaan.

Dildo siteerasi Kätkäläistä. Se ei ole koskaan väärin sinänsä.

Hyvä Ahti! Eiks olekin outoa ja kivaa olla selvinpäin ja ilman kankkusia. Meidän olis pitänyt lopettaa jo kymmeniä vuosia sitten!

Oma kommentti