Suosio ahdistaa nuorta salkkaritähteä: ”Minua on huoriteltu!”

Sara SäkkinenSalatuista Elämistä tuttu näyttelijä Sara Säkkinen, 18, tietää, että sarjan katsojat kiintyvät vakionäyttelijöihin, ja ensikertalaiset saavat usein tylyn vastaanoton.

Hän pitää outona, että jopa ventovieraat tulevat puhumaan ja pyytämään puhelinnumeroa. Saralta on tultu kyselemään nimikirjoituksia moneen paikkaan – eräskin mies kinusi nimmaria vatsaansa. Abiristeily taas oli muuttua painajaiseksi, kun yli-innokkaat miehenpuolikkaat kärttivät nimmaria vetäen vesiperän.

-Kieltäydyin kohteliaasti, ja heti alkoi huorittelu. Itse asiassa he huusivat Peppiä huoraksi. Joskus vapaalla tuntuu, että työt on viimeinen asia, jota haluan miettiä. Välillä ahdistaa, mutta itsehän olen rumbaan lähtenyt, Peppi Puolakkaa Salkkareissa näyttelevä Sara huokaa.

Sara Säkkinen kertoo suosion nurjista puolista ja muista kuulumisistaan kesäkuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Salatut elämät, Salkkarit, Sara Säkkinen

Kommentit

Hei sara mäki haluun salkkareihin näytteliäksi miten pääse?

Sara on ihana,kaunis ja upee persoona! Kaikkee hyvää sulle! <3

Sä oot ihana Sara! Tykkään aina sun ja Nikon kohdista. Ja laulat tosi hyvin! <3. Toivotaan että sun ura on pitkä.

Olen samaa mieltä kirjoittajan ”niin” kanssa. Sara on ihan normaali ihminen salkkareista huolimatta, ja hänellä on TÄYSIoikeus kieltäytyä antamasta nimmaria!!
Sara on huippu näyttelijä ja hänellä on varmasti edessään pitkä ura!!
Laulaminenkin sujuu! Sara Sä oot huippu ihana, älä koskaan jätä salkkareita!!

Sara on hyvä näyttelijä ja myös hyvä laulamaan.
Miksi nuoria näyttelijöitä pitää heti alkaa haukkumaan?
Sara on oikeasti todella huippu ja ihana ihminen, niin toivon ettei Saraa haukuta, eikä muutenkaan kohdella tylysti.

Tsemppiä sinulle Sara!!!

No joo täytyy tajuta että kun näyttelijänä on että sitä palautetta tulee, siskihän ne sitä työtä tekee, yleisölle, ei ne keskenään siellä näyttele.

Mutta Sara, Sara, sääli että sinä ja monet muut nuoret ovat aloittaneet Salkkareista. Saippuasarja ja eteenkin Salkkarit on niin petollinen sarja että tuskin sinuakaan enää muustaa sitten tulevaisuudessa muistetakaan.

Todella typerää, että nuorta salkkaritähteä on huoriteltu.

Hei ihan oikeesti, tee ihan mitä vaan, mutta pliis, älä enää koskaan laula, kun et kerran osaa. Karmivaa kuultavaa.

No onhan se esittämäsi hahmo aika löyhäperseinen, että otat ne hakut tosiaan vaan Peppiin kohdistuvina, ei sinuun itseesi.

Kai näyttelijällä tai kellä tahansa julkkiksella on vapaa-aikanaan oikeus yksityisyyteen ja omaan rauhaan? Jos kyseessä ei ollut mikään esiintyminen tai virallinen töihin liittyvä tilaisuus niin ihan täysi oikeus kieltäytyä nimmarista.

Ja minkäköhän takia neiti Säkkinen on evännyt nimikirjoituksen sitä pyytäviltä? Epäkohteliasta, sanon minä.

Ehkä kaikkein huvittavinta on se, että ihmiset eivät osaa erottaa faktaa ja fiktiota toisistaan. ihan tosissaan. luulevat jonkun saippusarjan henkilön oikeasti olevan olemassa. :”D

Oma kommentti