Super-Marjo pisti juristin asialle tämän takia!

Marjo NiittyviitaEgorazzi-verkkolehti kirjoitti vajaa viikko sitten Liv-kanavalla pyörivästä Super-Marjo Niittyviidasta tämän ”yrittäneen hyväksikäyttää alaikäistä missiä”. Nyt Niittyviita on pistänyt juristinsa asialle.

Asianajajan mukaan uutinen loukkaa Niittyviidan kunniaa ja ihmisarvoa ja on omiaan aiheuttamaan vahinkoa hänen liiketoiminnalleen.

Toisin kuin jutussa väitetään, juristin mukaan Niittyviita ei ole ehdottanut alaikäiselle mallille osallistumista Lamourettes-tanssiryhmän esiintymisiin. Päinvastoin, haastattelun aikana neitokaiselle on Niittyviidan edustajan mukaan nimenomaan selvennetty, ettei tämä voi osallistua ryhmän toimintaan alaikäisyytensä takia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marjo Niittyviita, Liv

Kommentit

Vaikka en tuon muijan tekemisiä ymmärrä, niin ei Egorazzin jututkaan aina ihan terveimpiä oo. Egorazzilla ollu ajan kysymys, milloin Sieviskä polttaa näpit juttuinensa.

Ko. perhe oli harmonikkaristeilyllä-oksettavia tyrkkyjä joka iikka.Sillä likallakin oli teennäiset ulkoaopitut vitsit siinä missä muut lapset ujoina soittelivat haitareitaan.

no must on vaan kadehdittavaa, et perhe on noin energinen ja touhuu kaikkee yhdessä…

Olen kattellu tätä sarjaa pari kertaa. Ihan vaan siksi, että ihmettelen sitä touhua suuresti.

Rupee olemaan jo tukiaismaista menoa:)Ei välii mitä puhutaan,kunhan puhutaan.

Outoa touhua on laittaa omat lapset viikonloppuna käytettyjen autojen halliin peppi peruukit päässä kertomaan vitsejä ja vinguttaa kurttua. Yleensä tämän ikäiset lapset leikkivät kavereiden kanssa viikonloput mutta tämä frouva se pillittää ja kertoo että emme missään nimessä käytä tenavia (hyödyksi). Tällä akalla ei ole muuta kuin € kuvat silmissä ja mielessä,kaikki muu on turhaa.

turhisakka,kuraa koko tvsarja,supersitä ja tätä,vittu osaane muutkin,menis nuolee,kaktusta saharaan

Kyllä nimenomaan: oikein sille vanhalle harpulle. Nimittäin egopaskan päätoimittaja Susunna Sievisellä vai mikä inkeroinen se nyt onkaan, että pistetään kuriin tuollaiset journalistia leikkivät juoruakat.

Jahas, tästä rouvasta on hyvää vauhtia tulossa Turhis-Marjo, no kyllä niitä hömppälehtiin turhia julkkiksia mahtuu sitä mukaa lisää kun kansa entisiin kyllästyy!

Kylläpä se on tuon vanhan naisen busineksen joutsenlaulu menossa.

Mistäs rahat juristiin? Tämän naisen yritystoiminta kun on mikä on ja rahaa ei tule. Mutta tuntuu olevan aika pimeä tyyppi, riitelee jokaisen kanssa, kaikkien kanssa riidoissa.

Oma kommentti