Superyhtye Sonata Arctica: Tämä vie leipämme!

Sonata ArcticaMelodista sankariheviä esittävä kemiläinen Sonata Arctica on maailmalla kovaa valuuttaa. Pelkästään Facebookissa yhtyeellä on yli puoli miljoonaa fania.

Toisin kuin urheilijoille myönnetään muusikoille harvemmin tontteja ulkomaalaisturismin lisäämisestä tai kansainvälisestä menestymisestä. Tämä porukka on kuitenkin saanut Keminmaalta kunniakansalaisuuden ja lusikat. Sekin tunnustus lämmitti.

Lue lisää bändistä Hymyn Popkorni-palstalta. Siellä jaat myös yhtyeen nokkamiehen Tony Kakon huolen tulevaisuudesta leipään liittyen. Hiipuvat levynmyyntiluvut huolestuttavat häntä, yleismaailmallinen piratismi. Tähän mennessä yhtye on myynyt satoja tuhansia kiekkoja.

-Kiertäminen maksaa. Jos polttoaineen hinta nousee vähänkin, saattaa bussin vuokra olla yhtäkkiä 10 000 dollaria lisää. Sekin menee artistin bussista, mies huokaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sonata Arctica, Tony Kakko

Kommentit

The Days of Grays albumi ilmestyi 2009…. sekä live dvd:ki tuli vasta

Tyylilajo on kylläkin power metal, eikä porukalta ole ilmestynyt yhtään uutta materiaalia vuoden 2007 jälkeen. Ei erityisemmin kyyluisa.

”Toisin kuin urheilijoille myönnetään muusikoille harvemmin tontteja” kyllä minun mielestä tuosta puuttuu pilkku välistä, sanan ”urheilijoille” jälkeen..

”Toisin kuin urheilijoille myönnetään muusikoille harvemmin tontteja”

no ihan kieliopin mukainen lause tuo kylläkin on että ei pitäis olla vaikee ymmärtää

miksi tuossa matkailumainoksessa mainostetaan ”Italian keskiaikaa ja linnoja” ja sitten kuvassa on Praha?

:——-DDDDDD ”Sekin menee artistin bussista, mies huokaa.” Eiköhän tällä tarkoitettu ihan PUSSIA, eli lompakkoa. Kännissäkö tämä juttu on kirjoitettu?

Vituttaisi minuakin jos minunkin palkkani menisi naapurin tilille.

niin kyllähän se on vittumaista kun joutuu leipänsä ansaitsemaan omalla työllä.. Ei asfalttimieskään saa rojalteja jokaisesta tielläkulkijasta. Valittamisessa ei ole mitään sankarillista.

Ei Sonta Arcticassa ole yleensäkään mitään järkeä… Kemiläistä kakkaa.

”Toisin kuin urheilijoille myönnetään muusikoille harvemmin tontteja”

Eihän tuossa lauseessa ole mitään järkeä!?

Sankariheviä!?Kakon pitäis tosta hyvästä haastaa kirjoittaja kunnianloukkauksesta oikeuteen.

Oma kommentti