Susan Ruusunen rakastui varattuun julkkismieheen: ”Mikä sika!”

Susan RuusunenSusan Ruusunen jaksaa yllättää tempauksillaan!

Hymy sai tietoonsa, että Ruususella on ollut säpinää naimisissa olevan julkkismiehen kanssa. Mies on maankuulu muusikko.

Ensin Susan kiisti asian, mutta myöhemmin suhteeseen tuli ryppy, eikä Susan halunnut enää pitää asioita sisällään.

-Suhde oli myös minulta virhe, mutta eniten syytän kaikesta naimisissa olevaa miestä. Hän sai minut tuntemaan sielujen sympatiaa. Nyt mies heitti minut roskiin kuin rikkinäisen villasukan heti kun jäi kiinni, Susan lataa.

Lienee turha kertoakaan, että Susan löysi miehen tälläkin kertaa netistä.

Lue koko häkellyttävä suhdejupakka huhtikuun Hymystä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susan Ruusunen

Kommentit

Suski mä oon vapaa 19v mies
haluan olla sun kanssa! <3

”Mies on maankuulu muusikko.” Kohta ilmestyy varmaan kirja: Kuuluisan muusikon morsian.

Voi että tää suomi on kateellisten ja pikkusieluisten maa. Ei voi olla totta että yhtä naisihmistä aina solvataan joka käänteessä. Susan on kaunis ja persoonallinen nainen. Mitä tulee ihmisen luonteeseen niin eiköhän meistä kaikista löydy sitä samaa vikaa että ollaan aina tuomitsemassa muita,kun tunnemme itsemme loukatuiksi tai jos joku ihminen poikkeaa totutusta kaavasta..
Lisäksi ukkomiehestä saa paremman miehen kuin jo valmiiksi lempatusta sinkusta…Tai vanhasta pojasta..
Tsemppiä Susan!!

Myös Ruusunen hehkuttaa facebookissa, että lähtee bangokkiin toukokuussa. Eikös senkin rahan vois pistää sakkoihin?
Onneksi ministeriö ei antanut maksuaikaa. Tissit kaniin vaan.

Arvoisat ihmiset, onko ihan pakko lukea lehtijuttuja Sussusta, jos noin ärsyttää? Antakaa ihmisen elää. Tuskinpa Susan yksin on aviorikosta tehnyt, tietääkseni vapaa nainen, sen sijaan mies aviossa?? Ole Susan onnellinen – olet kaunis, elämä edessä ja onni!!

Vai ihan ootte ”sattumalta” tavannu tämän Dritan kanssa ja oot auliisti neuvojasi jakanut. Eikö oma ”kuuluisuus” enää riitä, kun pitää muidenkin siivellä ratsastaa ja muiden elämään puuttua ?

Vetääkö röökiä, kun on noin ryppyinen? Tuo muikistus on muuten järkyn näkönen, hyh, hyh!

Taisi olla Ruususelta ihan laskelmoitu suhde. Vietteli jotta saa taas palsta tilaa, näin minä uskon.

Jännää menoa suomen kansalla, tuntuu olevan niin vakava ja järkyttävä asia tämä, kun toistasataa vuodatusta löytyy jo täältä. Nyt kyllä menee yö-unet mullakin..

Tehkööt mitä tekee, mutta tosi sievä nainen. Kiva kun kuvia piisaa, vaikka sitten juorulehdissä. On mukava katsella.

Ruususen on turha haastaa yhtään ketään oikeuteen netti kirjoitusten vuoksi. Hän itse antoi haastattelun ja näköjään pikku hiljaa ripotellen antaa kyseisestä miehestä vinkkejä julkisuuteen.
Turhaan Ruususta syyttää yksin, mies on perheellinen, ihan yhtä lailla osa syyllinen tapahtuneeseen.
Ruususen on taas ihan turha porata netti kirjoituksia. Olisi tästäkin asiasta ollut hiljaa, niin valtakunnassa olisi kaikki hyvin.
Jos antaa jutun lehteen niin eikös siitä silloin seuraa myös keskustelua.

Ja kohta taas vollottaa,että häntä pilkataan ympäriinsä keskustelupalstoilla…

Susan, valitat lehdissä rahan puutetta, masennusta ja milloin mitäkin. Hetken päästä otat ”lohdutus-silikonit”. Ilmaisiako nämä tälläiset kenties ovat? Ja mikä siinä on ettet voi jättää varattuja miehiä rauhaan?

Kyllä Suomesta vapaita varmaan löytyisi sinulle asti. Ja tämän varatun miehen nimen kuulemme takuuvarmasti lähiviikkoina.

Olet aikuinen nainen. Ala síis elämään sen mukaisesti.

Nyt roskalehdet pystivät vain paikallistamaan verenhimoisen saalistuksensa pelkästään helsinkiläisiin! Mutta täys fiasko ja pohjanoteeraus koko juttu. Äijä panee Ruususta ja tunnustaa vaimolleen. Ja mitä sitten. Heittäkääpäs syyttömät miehet ensimmäinen kivi. Suurin osa ei edes myönnä pettämistään. Oletteko huomanneet että tässä jutussa ei ole nimeksikään uutisarvoa? Vain säälittävää tilitystä. Miehellä on sentään omatuntoa kun myönsi eikä kiistänyt.

Pärskähti kahvit näytölle ton tattarin kommentin luettuani! Voi helvetti…

Ruusunen tiesi tasan tarkkaan millaisen härdellin saa aikaan ja nyt lisäs vettä kiukaalle. Kyllä se nimikin sieltä kohta tulee.Sitten kuullaan taas kuuluisat sanat…en minä halunnut loukata. Arvatkaas huvikseen montako muusikkoa Helsingissä on olemassa, sellaista, jotka ovat tunnettuja ja ovat naimisissa ? Voisikohan Ruusunen vastata, että ajattelitko loppuun asti, ennen kun avauduit lehdille ? Veikkaan, että et ajatellut ollenkaan.

Ottakaa hei asianosaiset ulko-Helsinkiläiset välittömästi yhteyttä poliisiin joka selvittää nuo herjaajien I.P- osoitteet! Ainoa varma tieto on Ruususella (jos nyt sellaista muusikkoa edes on olemassa). Leivätön pöytä on kutsunut pienimmistäkin herjauksista!

Pöllö . Luepas tuo Ruususen juttu ennenkuin kirjoittelet tuollaisia? Ei ole länsirannikolta vaan aivan jostain muualta!

Miten te pölkkypäät viitsitte heittää hatusta noita nimiä ennekuin otatte asioista selvää! Tästä linkistä http://meteli.net/ selviää kuka artisti on ollut tammikuussa Helsingissä keikalla ja kuka ei! Oletteko jotenkin mielisairaita kun perheiden keskinäiset ongelmat kiinnostavat todella noinkin paljon että lähdette tänne syyllistämään?

susan, sua reppanaa , kukapa ei olisi muuskion kanssa nussinut 🙂 jopa minäkin

Kaikki nuo muusikot jäisivät viikon kuluessa epäilyksiltä rauhaan jos tämä paskanjauhaminen loppuu nyt tähän. Oli se kuka vaan niin ei takuulla tunnusta ja homma jatkuu. Eikä Ruusunen sen nimeä paljasta ettei siitä tule vielä sekopäisempiä ominaisuuksia julki? Sen kannalta varmasti on viisainta jättää vaan huhut nyt vaan leijumaan. Kun kukaan ei edes tiedä onko koko juttu tuulesta temmattu. Ja jos joku kärsivä muusikon vaimo ilmestyy kuitenkin julkisuuteen niin se olis kyllä Susan Ruususen lopullinen finaali.

Nimihän tulee esille jossain vaiheessa väkisinkin. Kyllä Ruusunen tiesi jutun lehdelle antaessaan, että lehdistö kaivaa nimen esille, jotta saa taas uutta juttua. Ruusunen voi sitten puolustautua, että eihän hän sitä nimeä ole ilmoittanut. Historia toistaa vaan itseään. Aina kun on ollut joku, jonka nimen lukijat haluaa tietää, niin se tulee tavalla tai toisella ilmi. Tämän ”muusikon” yksityisyys ja perhe rauha meni, kun Ruususen ” ei voinut pitää asioita sisällään” avautuminen tapahtui.

Jos nyt aletaan oikein ”välimerkkiä rakastelemaan” niin onko täällä yksikään arvaillut kyseistä henkilöä: henkilön nimi ja yhtye? Täällä on nimiä, mutta voiko joku sanoa 100% pystyvänsä yhdistämään nimen joka täällä on mainittu johonkin tiettyyn ihmiseen? (esim: noi oikeusvihjailut) Voisin vaikka kertoa, että mainitsemani henkilö asuu naapurissani ja en tosiaan asu lähelläkään Poria. Älkää olko noin pikkusieluisia näiden asioiden suhteen…

Ruususen oma keksimä juttu, pääsi taas lehtien palstoille. Kohta sitä taas leikellään jostai lohdutukseksi.
Muija oli jo nuoruudessaan todella itsekäs ja ylpeä, oli olevinaan parempi kuin muut.

Ehkä olisi hyvä, että paljastuisi se muusikko, muut julkkikset jäisivät rauhaan.

Haluatteko todella jatkaa mustamaalaamista? Tuo juttu on perheessä selvitetty ja on täysin epäinhimillistä ruotia hommaa lisää. Nyt mustamaalaataan lukuisia artisteja vaikkei asia enää kuulu kuin mainitulle perheelle. Itse pidän todennäköisimpänä että Ruusunen on keksinyt koko jutun koska sillä on diili Hymy:n kanssa ja juttuja täytyy jostain repiä. Itse kuulin varmana tietona että kyse on turkulaisesta laulajasta mutta en ole niin typerä että alkaisin tänne nimiä laittamaan kun en usko koko juttua

Se ei ole kyllä Jarkko, se oli nimittäin koko talven Intiassa

Höpö,höpö juttujanne. Kukaan mihinkään oikeuteen ole joutumassa. Täällähän vilisee näitä nimiä, että kuka kyseinen henkilö voisi olla. Kyllä on oikeussalit meitä pullollaan, jos tuo olisi joku syytteen nostamisen peruste. Kyl ootte hölmöjä…

Tarkistakaa nyt faktoja ennenkuin heittelette noita nimiä! Ruususen nettisivun mukaan kyse on Helsinkiläisestä! Ja katsoin keikkakalenterista etteivät nuo mainitut ole edes olleet Hesassa keikalla missä Ruusunen väitti miehen tavanneensa! Aika pahansuopaa porukkaa täällä kyllä kirjoittelee. Mitkähän lienee motiivit? Eikä nuo mitään huippujulkkuja todella ole.

Nimimerkki: S. Kyllä toi oli nyt aika kaukaa haettu, mainitsemasi mies on kyllä Porista ei Helsingistä. Susanhan nimen omaan sanoi, että tyyppi on Helsingistä.

Ei kannattais kauheesti laittaa nimiä tänne, kohta ollaan oikeudesta. Vaikka S voisi olla Susan itse

Rangaistus jo sinänsä, että on haksahtanut Ruususeen. Sinulle Susan, kun näitä juttuja täällä käyt lukemassa. Niin ottaisit jo opiksesi. Onko seuraava uhrisi Tauski Peltonen, kun olit hänen kuviaan käynyt kehumassa, että ”ompa siinä komia mies”?
Maailma on täynnä vapaita miehiä, iske sellainen ja rupea elämään ihmisiksi. Toivottavasti löydät sielullesi rauhan ja lopeta toi olematon kouhotus.

Tuo janu:n kirjoitus pitää kutinsa. Mies on varmasti saanut ansaitun rangaistuksensa jo kotipuolessa. Ja jos verrataan matti meikäläisten syrjähyppyihin niin tuo mestaus on moninkertainen kun täysin ulkopuolisen vaimoihmisen seksielämää riepotellaan Hymylehdessä. Ruusunen ei kyllä kehtaa enää kaudulla kulkea jos jatkaa vielä tällaista hiillostusta. Tai kai sillä Hymyn kanss joku soppari on. Mut pikkuhiljaa aletaan taas liikkua kunnianloukkauksen rajoilla. Ruususellahan on jo tuomio ja kohta napsahtaa vielä häkkiä jos tätä linjaa vielä aikoo jatkaa. Miksi joku ehdoin tahdoin haluaa olla halveksituin ihminen maan päällä?

Mutta moniko uskoo enää sanaakaan mitä tuo nainen sanoo? Ja jos sen jutut sattumalta pitää paikkaansa niin se saa kyllä julkisen mestauksen kun vielä kiusaa miestä joka jätti hänet perheensä takia ja tunnusti kaiken vaimolleen?
Kysehän nyt ei ole mistään pedofiilista tai pääministeristä. Vaan inhimillisesta tragediasta perheessä jonka slvittely ei todellakaan kuulu ulkopuolisille. Miettikää nyt vähän mitä tänne kirjoittelette!

Ruusunenhan ei halua ketään loukata, mutta Ruususta ei jätetä ja vika on kokonaan muissa.

Siihenhän ei kauaa mene, kun joku lehti saa ”nimettömän” vinkin muusikon henkilöllisyydestä. Kyllä Ruusunen on sen verran perusteellinen noissa ”minua ei jätetä” kostoissaan.

Eiköhän se ole jo kärsinyt osansa ja varsinkin sen vaimo. Miks vielä syyttömien pitäis kärsiä enemmän. Tuskin vaimolla ja lapsilla nyt kovin helppoa on? ehkä vähän inhimillisyyttä kehiin. Ja ruusunen tuskin on niin typerä että haluu vielä joltain kärsineeltä vaimolta lokaa niskaansa. Miettikää nyt hyvänen aika tuossa laonheittovimmassanne vähän tarkemmin? Ja en usko että kukaan myöntäisi juttua todeksi vaan syyttäis Ruususen mielikuvitusta. Lisää ravintoa vaan roskalehdille. Kelatkaa nyt teloittajat ja lopettakaa tollanen.

No sillä on ihan saletisti noita muusikkohoitoja enemmänkin. Ja tuskin niitä kiinnostaa alkaa vatvomaan noita sen enempää jos vaikka kotona on asiat jotenkin selvitetty. Kiinnostaako tämä vielä ihan oikeesti jotakin hei?

onkohan lapset samasta puusta veistetty? toivottavasti ei, ja toivottavasti he jaksavat vaikka aiti on vitun sairas

Asiassa on vielä sellainenkin juttu, että ”muusikon” tarina sielujen sympatiasta olisi kyllä ihan toisenlainen. Kuka lähestyi ja ketä ? Ja kuka oli ehdotellut tapaamisia ja muita ? Mutta sitähän ei kuulla, kun ”muusikko” haluaa viettää normaalia elämää, eikä tulla julkisuuteen puimaan asioita, mikä taas on Ruususen tarkoitus. Jotkut haluaa olla rauhassa, mutta jotkut ei vaan anna olla rauhassa…sellaista se elämä on.

Toi juttu on jo jonkun aikaa ollut pääkaupunkiseudulla monen tiedossa. Ei mistään isosta bändistä ole kysymys, keikkailee paljon täälläpäin. Kaveri on pohjois- Helsingistä ja kuulin että sen vaimo vain toivoisi että heidät jätetään nyt rauhaan. Ihan ymmärrettävää.

Kai lehti kustantaa Susanin johonkin hemmottelulomalle? Lohdutus loma

J oli kyllä nyt tosi sika…huh hu. Voi Susan sua. reppanaa.

Äkkiä nostamaan syytettä! Julkinen herjaus = kunnianloukkaus! Ei sitä nyt sentään ihmistä siaksi saa nimitellä!

Juu, täytyy olla tarkkana tai ollaan ”ison kellon alla”, sillähän tempauksella Susan taas pääsisi lehtiin ja sais vähän rahaa

Olkaapa tarkkana mitä kirjoitelette.
Näistä on ennenkin syytteitä nosteltu 🙂

Ruusunen:
Hommaa nyt seuraavaksi uusi lohdutusnokka. Eiköhön sen joku suostu operoimaan:DD

Kyllä mä ainakin katson kuvat ja videot ja ostin jopa lehdenkin. Voin vain sääliä Susania, kun ei ymmärrä miten naurunalaiseksi tekee itsensä. Säälin hänen lapsiaan.
Matti jätti hänet ja Susan kosti haukkumalla lehdissä.
Nyt J jätti hänet, niin taas kostetaan lehdissä, kunnei tämä muusikko jättänytkään perhettään ja lapsiaan.
Jos mies muka oli sika, niin ei siinä vaiheessa ei ollutkaan sika kun oltiin yhteisen peiton alla.
Susan ei osaa erota sivistyneesti. Moni mies varmaan ottaa opikseen, ettei kannata sekaantua Ruususeen, ellei sitten halua lehtien sivuille.
Onko pakko yhden yön hoidon takia heti haukkua? Yhden yön hoito on yhden yön hoito, ei sen perusteella voi haaveilla häistä eikä muustakaan. Voi Susan ressukkaa.

Ei jumalauta. Eikä tään turhakkeen jutut koskaan lopu? Miten HYMY viitsii julkaista tuollaisia juttuja?? En lue enkä katso kohuvideoita, kommentoin kyllä, koska tuo pärstä tuntuu keikkuvan aina kun avaa hymyn sivustot.

Mitähän se ”julkkismies” ajattelee Susasta? Todnäk ”Mikä lehmä!”. Tuleekohan tästä penaltii?

voi sussu, näytä miulle tussu..tuu laulamaan mun nahkamikkiin..

Mistä helekkarista tuo nainen keksii näitä juttuja? Veikkaan, että on yhtä uutisankka kuin se norskimies, jota tapasi lentokentällä kokonaisen viiden minuutin ajan.
Hymy-diiliin varmaan kuuluu, että kertakorvauksella SR:stä julkaistaan tietty määrä juttuja. Jos ei ole oikeaa aihetta, R keksii itse.
Eikä tälläkään kertaa R:ssä itsessään ole mitään vikaa? Haloo, ruveta nyt (pika-)suhteeseen varatun miehen kanssa. Annamunkaikkitaaskestää. Mutta mitä sanoo Suskun äiti lapsestaan? Tai Suskun omat lapset?

Ruususen Facebook-sivulla lukee että muusikko on Helsingistä.

”Susan K. Ruusunen kaikille tiedoksi, että se ”sika” muusikko on helsingistä….juu, onhan näitä juttuja.nati,nati.”

Otsikko tähän juttuun on tosi osuva ”Susan Ruusunen rakastui varattuun julkkismieheen: ”Mikä sika!”, mä oon ihan samaa mieltä kuin Hymyn toimitus, että Ruusunen on sika..tosin en olisi uskaltanut sanoa sitä, ellei Hymyssä olisi ollut tuo otsikko.

Sitä paitsi ei kaikki jotka jotain soitinta muka osaa soittaa, ole muusikoita… ei edes ne jotka soittaa kuuluisassa bändissä… nehän on vaan soittajia…
Iske susku maajussi niin pääset kunnon duuniin, loppuu toi ikuinen valitus!

Sinä kameran omistaja,

ei kait kukaan joka tietää Susanin osoitteen sitä tänne laita koska jokainen joka sen tietää haluaa varmaan itse ne kuvat myydä seiskaan.

ja siitähän joutus oikeuteen jos osoitetta täällä jakaisi.

Hei tästähän voisit Susan vaikka kirjoittaa uuden kirjan! Tai ehkä EI? Painoitan sanaa EI.

No. Kiitosta vaan hymylehelle, että douppasi kestoaukeamilleen tuon kyseenalaisen maineen itselleen luoneen ex-kurosen, nykyisen ruususen. Kirjoitan nuo nimet tahallisen pienellä. Ja Isolla Sen, että Sain SYYN (mitta tuli täyteen) lopettaa hYmYn tilaamisen tähän. Jatkotilauslappu on tuolla pöydällä. Mutta menee roskiin ja lehteä saa tulla tilauksen loppuun toukokuun numeroon. Sitten se on: poks slut loppu. Ei jaksa enää (ei perhekään) tuollaisia ala-arvoisia juttuja joita Susanna ja esim Johanna ryntäät esillä edustavat. Ja että heidät ”arvostetaan” oikein lööpeiksi asti! Voi pyhä jysäys. Onko suomen kansa todella seksuaalisesti niin epäkieroutunut ja piilorunkkareita täynnään että tuollaiset jutut menestyvät markkinoilla? Näin se näköjään on, ikävä kyllä.
Kiitos hYmY tähänastisista vuosista. Uusia ei meidän välille enää tule, ei koskaan.

eikös se muusikko ole se nighwish yhtyeen kiipparisti vai olikos se rasmuksen laulaja 🙂 mene ja tiedä… onhan tuo tavoittelun arvoin emakko.. siellä on poijat takahuoneessa laskeneet leikkiä ja lyöneet vetoa kuka kehtaa tuota käydä rysäyttään.. arpa on ollut voittajalleen kallis.

Susanin loppututkinto??? Mikisi siitä ei puhuta??? Kun vertailee HYMYN ja 7-PÄIVÄÄ lehden juttuja täytyy Susanilla olla TOIMITTAJAN koulutus ei nuo jutut muuten pääsisi lehteen kuin kavereiden välityksellä. Ajatelkaa lukijat! Toimittajat opiskelee PITKÄÄÄNNN että ne pääsee kirjoittelemaan tälläisiä juttuja!!!! YLIOPISTO- koulutushan valmentaa toimittajat juuri tälläiseen etiikkaan, jolla mukamas MYYDÄÄN lehteä?????
SÄÄLIKSI käy toimittajia kun tuollainen Pääsee lehtiin.!?

EN KOMMENTOI KOSKA VAPAAN SUOMEN VAPAASSA LEHDISTÖSSÄ TARVITAAN SÄHKÖPOSTIOSOITE?? MITÄ VARTEN??????

EN KOMMENTOI KOSKA VAPAAN SUOMEN VAPAASSA LEHDISTÖSSÄ TARVITAAN SÄHKÖPOSTIOSOITE?? MITÄ VARTEN??????

voi hellan lettas..kyllä nyt käy lumppua sääliksi=( pumppaa lohdutus silikooneja perseeseen..

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla kirjaa nimeltä ”muusikon morsian”

Toisaalta naurattaa, toisaalta huvittaa. Kyllä on itsekritiikki hukassa tältä Rouva Ruususelta. Ostetaan vain näitä lehtiä ja luetaan näitä juttuja. Kyllä ”Ruususia” riittää

no nyt taas julkisuus kutsuu!!!!! miksi näitä naisia joilla ei ole elämää kiinnostaa niin paljon julkkisäijät jotka ovat hönöydessään kaikkien vietävissä ja sitten itkevät et mun yksityiselämä. eikö äijät opi koskaan!!!!!
Sääli toisaalta molempia, mutta toi tyyli on huono ei kukaan kohta halua edes tavata sillä pelko persiissä ollaan kun ei tiedä mitä hymy kirjoittaa huomenna

Ihminen tekee mitä tahansa nähtävästi pitääkseen itsensä otsikoissa. Turha lienee kysyä, että kuka on antanut vihjeen tähän uutiseen. Eiköhän se ole uutisen henkilö ihan itse.

Susan on niin paljon hehkuttanut suhdettaan vähän sinne ja tänne, että kyllä se ”salarakas” sieltä kohta paljastuu. Jos ei jo ensi viikon seiskassa niin ensi kuun hymyssä viimeistään.
Se on hienoa kun pääsee vähän muusikolle antamaan, niin kuin joku bändäri.
Mitä voi ajatella naisesta joka antaa kouria rintojaan ohjelmassa jota kattoo muutama tuhat ihmistä.
voi voi..

Niin varmaan asuukin, mutta tarkka osoite tarvitaan, jotta pääsen kuvaamaan ja myymään kuvat seiskalehdelle.

Katselin tuota ”Ruususen” kuvaa , Ruotsissa on kuulemma niin isonenäinen nainen ettei se pysty ajaan polkupyörällä ollenkaan :)))

Niin olen samaa mieltä, että se onkin Susan itse joka ei pääse raidoistaan. Mahtavaa mediapeliä tämä on Susanilta, täytyy keksiä uusia tempauksia jotta saisi pysyttyä otsikoissa.
Hyvää esimerkkiä näyttää omille lapsilleen, että jos ei muuta niin tarttukaa varattuun mieheen/naiseen.
Miten hän kehtaa. Hyi hitto.
VAROKAA NAISET , PITÄKÄÄ KIINNI MIEHISTÄNNE.

Missä tämä Suski asuu? Pankaas osoite, jos tiedätte.

Susan susan! Vai ilkeät Vanhasta haukkua, ”mihinkä tiikeri raidoistaan pääsee”. Mutta rouva hyvä! Mihinkäs sä olet raidoistas päässy? Otit lohdutussilikonit ja esittelet ne ensimmäiselle UKKOMIEHELLE!!! Valitat rahapulaa ja ravaat ulkomailla? Olethan tavan vosu! Rehellinen huorakaan ei ole tollanen salakavala vosu! Huora ottaa rahat ja lähtee. Sä keräät sääliä ja vihaa. Hävettäis tosiaan jos olisit sukua! Miten sä ilkeät touhuta noin? Kieroilet ja viet varattuja miehiä tahallas? Ihme että saat kasvattaa omat lapsesi tollasella meiningillä. Hyvä roolimalli! Häpeisit! Mutta todellaki: noin niille vanhoille RUKKASILLE käy 🙂

Varokaa kirjoittelemasta ootte pian oikeudessa. Kattokaa vaan.

Länsisuomalainen muusikko on tämä. Joko arvaatte? Kuuluisan bändin tyyppejä.

Länsisuomalainen muusikko on tämä. Joko arvaatte? Kuuluisan bändin tyyppejä.

Jos on sisäinen pakko avautua asiasta, voisin suositella psykiatria…
Ehkä on varaa hankkia kuppikoko lisää rintoihin, lohdutukseksi tietenkin.
Luulisi että noinkin ”tasokas” nainen ( omasta mielestään ) saisi seuraa muualtakin kuin varatuista, vai pitääkö sen olla ehdottomasti julkkis?
Väkisin julkisuuteen, hinnalla millä hyvänsä..
Sairasta touhua aikuiselta naiselta.

voi itku mikä ÄMMÄ……mitäs on tollanen riemureikä

Äläkää ny …kaunis nainen ja huulet kivasti törröllään,,,
Ei se oo Suskun vika jos könsikkäät käy kuumana ….!

No onneksi on Ruusulla lohdutussilikoonit niin pääsee taas yli tästä kamalasta miehestä=)

Susan on kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin säälittävä akka!!!

SAUNAN TAKANA ON TILAA!!!!

seuraava kirja on muusikollemorsian 🙂 kuka kehtaa myöntää olevansa se muusikko joka tuota nyppäs…. eikö naisten vessasta löytyny muita sammuneita?

seuraava kirja on muusikollemorsian 🙂 kuka kehtaa myöntää olevansa se muusikko joka tuota nyppäs…. eikö naisten vessasta löytyny muita sammuneita?

Susku on laskelmoiva. Ihan hyvän näköinen ikäisekseen, ei ihme että julkimot haksahtaa. KVH = kato v***u hymystä.

Miksi joidenkin henkilöiden pitää pakonomaisesti päästä julkisuuteen? ja se että näytetään julkisesti oma tyhjän päiväisyys sekä tyhmyys. Miksi?

tän kuppasen akan suvussa on kaikki samanlaisia lutkia,mielisairaita(ihan oikeasti)miestennielijöitä eikä edes minkäännäkösiä..kyl niin turha vosu toikin akka millai joku viittii moista edes naida

Mielestäni on hyvä, että sellaiset pettäjämiehet julkaistaan. Oppivatpa ainakin pettämään vaimojaan.Pärstä vain lehden kanteen, niin me muut osataan varoa kyseisiä sydäntenmurskaajia..

Susanna Ruusunen ,nyt menit liaan pitkälle,kun leikkit
varattujen miesten kanssa.Tuolla tiellä ei ole koskaan onnea!Työnnä vaikkapa kurkku tai joku sauva sinne ,jos noin kovin panetaa.
Voi hyvänen aika ,mikään avioliitto ei ole enää puhdas,kun tuollaiset naisen hepokot pilaa toisen ihmisen avioliitot.Saisit hävetä!Hyvä Matti Vanhanen ,kun tajusi ottaa eron tuollaisestapettäjä naisesta.Kamala Nainen!!!!!!!!!!Mensit nenäleikkaukseen,sun nenä on erittäin ruma ja iso niinkuin sijan nenä.Yök!

En taida viitsiä ääneen sanoa, mutta onko se todella näin, että jos susan jätetään niin asia menee lehteen. Hoh hoijaa. Prinsessa ruususta kun kukaan ei jätä. Eipä auttanut lohdutus silikoonit tähänkään, mitähän lohdutusta on tiedossa seuraavaksi. Risteily koko suvulle karibialle .

Enpä viitsi sanoa, mitä Susan sanoi siihen aikaan, kun Matin kanssa alkoi seukkaamaan, saan vielä syytteet, mutta meni maku koko henkilöstä, tarkoituksella tuli julkisuuteen ja aikoo siellä myös pysyä. Sääli tosiaan lapsia.

Kaipaatko hyvää lohduttajaa Susa, olisi ihanaa helliä sinut pilalle. Voimia ja
jaksamisia sinulle suloinen kaunotar.

t. Tavis

nyt vaan saamme odotella kun Susan paljastaa kuka tämä fiksu muusikko on. Siitä saadaan taas juttua moneen lehteen

Voisko Ruusunen vastata, että mitä muuta tämä on kuin kostamista ? Mattikin kun jätti, niin sitten kostetaan. Nytkään et halua ketään loukata, mutta silti haluat avautua. Et sinä voi miestä syyttää, sillä sinähän ne koipesi olet sivulle viskannut. Jos kerran tiesit miehen olevan suhteessa, niin pitikö siihen mennä hämmentämään?Ei olisi ollut vaikeaa sanoa ettei varatut kiinosta. Nyt vaan taisi käydä nii, että kiinosti enemmän kun oli varattu ja vielä julkisuuden henkilö.

Tämähän on kuin Kallion pubiakka Susan vs. Eiran eliitti Tuksu Tukiainen… toinen vaan yrittää eikä onnistu mut toinen sentäs onnistuu aina sillon tällön höynäyttämään jotain hyväuskosta vanhaa miestä että pääsee Miamiin;=)) Pyri Susku samaan!

Hyvä Susan. Ei ne muutkaan katso onko naimisissa vai ei ,jos hyvä sattuu kohdalle. On ne hymisteliätkin kokeilleet, mutta eivät tunnusta.Kokemuksesta tiedän ,että akka kuin akka yrittää vierasta heti kun on 100 km:n päässä kotoa ilman ukkoa liikkeellä.Ei muuta kuin täyttä eteen!!

Miten nyt sattukaan, että kyseessä oli taas julkkis. Kuvitteleeko Susan tosiaan, että miehet pystyy ottamaan tollasta tyyppiä tosissaan. On se hienoo, et Nykänen on saanu naispuolisen vastineen, jolle tuntuu sattuvan ja tapahtuvan koko ajan. Poistuisitko jo julkisuudesta Susan, niin arvostus edes hieman nousisi. Kiitos!

Ohhoh! Tätä siis on suomalainen naisvoima! Siskoa tykitetään kuin käärmettä pyssyyn! Olisi toinen ääni kellossa jos Susan olisikin Simo! Muijat hyväntahtoisesti hörähtelisivät ”miesten metkuista”. Hävetkää Suomen naiset! Samanlaisia vosuja olette itsekin!

Nyt muusikko ja Vanhanen ovat napa-lankoja!

Onko Vanhanen myös Niinistön kanssa napa-lanko?

Kohta voisi perustaa napa-langot ry:n

Kenestä tehdään pj. ?

Kuka jaksaa enää lukee tosta Ruususesta. Turha ämmä. Taitaa Ruususella olla turha elämä, kun täytyy käydä jokaisen lehden sivuilla vuorotellen esittelemässä asioita mitkä ei ketään kiinosta.

Mun mielestä vois lehdet alkaa ettii parempia uutisia ku ton ämmän, joka ei oo ikinä tehny yhtään mitään julkisuutensa eteen.
Ei taida Ruusunen itekkään ymmärtää, että koko Suomi pitää sitä ihan pellenä idioottina.

Kuka jaksaa enää lukee tosta Ruususesta. Turha ämmä. Taitaa Ruususella olla turha elämä, kun täytyy käydä jokaisen lehden sivuilla vuorotellen esittelemässä asioita mitkä ei ketään kiinosta.

Mun mielestä vois lehdet alkaa ettii parempia uutisia ku ton ämmän, joka ei oo ikinä tehny yhtään mitään julkisuutensa eteen.
Ei taida Ruusunen itekkään ymmärtää, että koko Suomi pitää sitä ihan pellenä idioottina.

Satuin vahingossa tänne ja ei voi kuin ihmetellä että miten tämä jo rupsahtanut Ruusunen kehtaa pyöriä vain julkisuudessa ja tietenkin sitä että miten nuo lehdet jaksavat hänestä kirjoittaa. Lopettakaa jo

Ymmärrän sua hyvin Susana ,kaikki mitä sinä touhut on lasten takia ,ei olenkaan julkisuden
takia ,sä vain astuit heikolle jäälle ,olla varovainen vaan. Ihmiset on kateelliset .
Mutta olen varma jos sä onnistuisit ,ne sittenkin puhu eri asia sinusta , älä valita harmaasta massasta, olet sateenkaari!

No, eipä yllätä – toisaalta – ja tulee mieleen Tanja Karpela – ja se Kanervan missi – oliko se joku Johanna vai mikä lie ja kaikki muut nämä turhat julkkikset… ja toisaalta myös – eikö nuo ukot ikinä opi… järki hoi, äly älä jätä. Jos ne ukot haluaa hakea seikkailua näistä julkisuuden kipeistä, niin eikö se ole se mies, joka mokaa myös.

Ha ha noin käy käytetylle rukkaselle. Jotain rajaa kyllä toi lemput ansaitseekin ei osaa pitää suutaan kiinni. Hymykään ei keksi enää muuta juttuja kun tuosta vanhasta ja kuluneesta Kuroskasta, eiköhän kannattaisi jo unohtaa moinen miesten-nielijä?? Jos ei tyyli lopu niin en koskaan enää osta Hymyä.

Juhani, Susan saattaa olla mitä hyvänsä, mutta yksi asia on varma. Hän janoaa julkisuutta, elää julkisuudesta ja kuolee sen myötä. Tällaisilla ihmisillä on yleensä surkea itseluottamus, lapsenomainen tarve päteä ja teinin tunne-elämä. Säälittävää katsoa miten aikuiset ihmiset ovat kuin leikki-ikäiset hiekkalaatikolla. Voi voi…

Tottakai on helppo syyllistää Susan tässäkin asiassa. Luulen, että Susan kummiskin on todella herkkä ja empaattinen ihminen ja siksi ajautuu tälläisiin tilanteisiin. Ainaskin kaunis hän on.

Syvä huokaus… Tule Susan tänne vähän ylemmäs köllimään, niin ei tule sydänsuruja lisää:)

On sinulla Ruususka otsaa vielä kuvitella jonkun kunnollisenkin miehen saavasi noitten kaikkien temppujesi jälkeen.Siitä älä todellakaan unta näe.

Tuon muusikon vaimona olisin minäkin luovuttanut ukon sinulle.

Kai nyt kostoksi saamme sitten lukea taas tarinan tästäkin miehestä. Sehän tapoihisi kuuluu.

Ennen helvetti jäätyy ennen kuin sinä osaat hävetä,hyi hitto.

Pistäis välillä jalat ristiin. Ei kiertopalkinto kiinnosta ketään kunnon miestä. Mutta jakorasiallehan löytyy aina käyttäjiä.

On sinulla Ruususka otsaa vielä kuvitella jonkun kunnollisenkin miehen saavasi noitten kaikkien temppujesi jälkeen.Siitä älä todellakaan unta näe.

Tuon muusikon vaimona olisin minäkin luovuttanut ukon sinulle.

Kai nyt kostoksi saamme sitten lukea taas tarinan tästäkin miehestä. Sehän tapoihisi kuuluu.

Ennen helvetti jäätyy ennen kuin sinä osaat hävetä,hyi hitto.

On sinulla Ruususka otsaa vielä kuvitella jonkun kunnollisenkin miehen saavasi noitten kaikkien temppujesi jälkeen.Siitä älä todellakaan unta näe.

Tuon muusikon vaimona olisin minäkin luovuttanut ukon sinulle.

Kai nyt kostoksi saamme sitten lukea taas tarinan tästäkin miehestä. Sehän tapoihisi kuuluu.

Ennen helvetti jäätyy ennen kuin sinä osaat hävetä,hyi hitto.

Täytyypä sanoa, että jos olisin sen muusikon vaimo, olisin kyllä antanut ko. hepun ruususelle. Joka tuollaiseen haksahtaa, ei ole tasokkaampaa ansainnutkaan. Hävettää muusikon puolesta, ja harmittaa todella hänen vaimonsa puolesta.

Öö siis varattu mies oli sika, kun ei jättänytkään perhettä Susanin vuoksi? Aika kummallinen logiikka.

Voi Susan käy munkaa suhteesee mä olen sun rinnalla koko elämäsi jos haluat mua ärsyttää et tuollainen kaunotar menee piloille kaikenlaisten vonkaajien käsissä

miten niin”Susan Ruusunen jaksaa yllättää tempauksillaan”?
mitä yllättävää tässä nyt oli?

VOIMIA SINULLE SUSANNA! ÄLÄ HEITÄ TOIVOASI, KYLLÄ SINÄ VIELÄ PÄÄSET RIKKAISIIN JA KUULUISIIN NAIMISIIN.

täh! onko kurosella lapsia. no ei uskois, ihme vosu. ja täällä vielä asioista julistaa. miten kehtaa kun on lapsiakin. kiva niitten lukee ja kattella sussun tissejä myöhemmällä iällä. kuviahan ei saa ikinä netistä pois..

Jos minä olisin edes sukua tälle naiselle häpeäisin silmät päästäni! Ei voi muuta kun sääliä hänen lapsiaan.
Tämä nainen on kadottanut täysin harkintakykynsä ja järjensä! Miten kerta toisensa jälkeen jaksaa ja viitsii näyttäytyä täys idioottina mediassa?! En ihmettele yhtään että on heitetty ”pihalle”. Kuka mies edes tällaista naista haluaa/huolisi!? EI kukaan jolla hieman älyä päässä!

Mikähän on Ruususen lasten henkinen olotila, kun äiti mesoo kuin vanha pubivosu?

Eikö sulla Susan Ruusunen ole mitään rajaa? Alkoiko vapaat miehet jo loppua, kun ukkomiehiinkin pitää seota. Sä häpäiset kaikki kunnolliset naiset ja leimaat huoriksi.

Oma kommentti