Susan Ruususen uusi parisuhde ei kestä!

Susan RuusunenSusan Ruusunen, Tiina Jylhä, Antti Kurhinen, Henna Kurhinen.

He ja lukuisat muut saavat kuulla ”kunniansa”, kun Hymy-lehden pitkäaikainen selvänäkijä Sonja Maunonen avaa sanaisen arkkunsa. Lehtemme tammikuun numerossa Sonja ennustaa julkkisten kohtalot vuodelle 2010.

Susan Ruususelle Sonja toteaa: ”Uusi parisuhde ei kestä, sillä katkeruus vie kumppanin rinnalta. Susan ei mielestäni vieläkään ole toipunut siitä, että hänestä ei tullut pääministerin rouvaa. Tuleva oikeuskäsittely korkeimmassa oikeudessa ei ole hänelle mieluinen. Rahaa menee.”

Tiina Jylhälle Sonja ennusti tämän menevän naimisiin vuonna 2010. Viime viikolla Jylhä paljasti hääpäivänsä olevan 13.2.2010.

-Aivan sama kuinka monta kertaa kävisi vihillä, kun on äärimmäisen yksinäinen, Maunonen tylyttää.

Antille ja Hennalle, BB:stä tutuille höpönassuille, Sonja lataa muun muassa näin:

-Jos tämä pari on pysynyt vuoden yhdessä eroamatta, he ovat tavoitteensa ylittäneet. Mielenkiintoista on, mistä tulevat rahat, joilla mällätään…

Kuvassa Susan Ruusunen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Tiina Jylhä, Susan Ruusunen, Sonja Maunonen, Henna Kurhinen

Kommentit

Tuo nainen kertoilee niin ympäripyöreitä, että siihen pystyy kuka vaan joka osaa vähänkin suutaan käyttää. Eli jos joku tolle maksaa niin maksaa tyhjästä.

Tuo muuten pitää paikkansa, että on tiennyt.Tuksukin näyttää olevan printtilehdessä, sille sanotaan:

Hän on saanut elämänsä tilaisuudet aloittaa normaali elämä, mutta hän jatkoi sekoilua. Näen raskaa nvuoden henkisesti ja terveydellisesti. Hinta on kallis. Kunnollista miestä ei löydy, tyhjänpäiväisiä pyörii ympärillä. Voi, voi Johanna, elämä on niin paljon muuta.

Noin sanoi Sonja

Monta vuottahan Sonja on tiennyt mitä julkkiksille tapahtuu, tarkoitan siis että valtavan usein hänen ennusteensa on pitänyt paikkaansa.
Mitäköhän tämä vuosi tuo Tukiaiselle? Kiinnostaisi tietää uteliaisuuttani…

Oma kommentti