Susanna Palin palasi musiikin pariin.

Susanna Palinin ja Timo Koivusalon uusi yhteistyön hedelmä – mukana myös laulu sukulaistytölle

Susanna Palin palaa juurilleen musiikin pariin, säveltämään ja laulamaan tehtyään pitkän elokuvauran apulaisohjaajana ja tuotantopäällikkönä. Muutama vuosi sitten hän toimi muun muassa puolisonsa Tino Koivusalon vetämässä Tuttu Juttu -parisuhdeohjelmassa. Susanna valitsi kilpailuun tiukan seulan läpi niin sanotut tavisvisaajat.
-Susannalla on herkkä vaisto. Ei ohjelmaan tulla parisuhdeongelmia ratkomaan, Koivusalo kiitteli siippaansa tuolloin.
Palin julkaisee esikoislevynsä Varjot väistyy pois 11.1.2023. Yhteistyö puolison kanssa tuntuu sujuvan hyvin myös musiikin puolella. Levyn kappaleet ovat pääosin Susannan säveltämiä ja Timo Koivusalon sanoittamia. Kunnianhimoisesti tuotetulla levyllä soittaa nimekkäiden studiomuusikoiden lisäksi 28-henkinen jousiorkesteri Budapest Art Orchestra sekä vierailevia eri instrumenttien huippuja kappaleiden soolo-osuuksissa.
Uuden levyn kappaleita leimaa omakohtaisuus ja kappaleet käsittelevät ajankohtaisiakin teemoja, kuten huolta luonnon tilasta. Uusimpaan singleen Valon voittavan nään on vaikuttanut suuresti Ukrainan ja maailman tilanne. Levyn nimikappale Varjot väistyy pois on Susannan sanoin toivoa täynnä ja sen kantavia voimia ovat usko unelmiin ja tulevaan. Levyllä on mukana myös henkilökohtaisia kappaleita, kuten Ensimmäinen kevät, joka on tehty pienen sukulaistytön ristiäisiin

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:Tino Rivera
Avainsanat: Susanna Palin, Timo Koivusalo

Kommentit

Oma kommentti