Susanna Sievinen meni naimisiin 11.11.11.

Susanna SievinenViihteen monitoiminainen Susanna Sievinen on avioitunut tänään 11.11.11. Sievinen, 39, ja hänen vuotta vanhempi IT-alalla työskentelevä miehensä astuivat avioliiton satamaan klo 14.00 Helsingin maistraatissa.

Kesken hääjuhlien tavoitettu Sievinen kiitteli Hymyä onnitteluista ja vahvisti iloisen perhetapahtuman todeksi. Toukokuussa Karibialla kihlautunut pari lähtee häämatkalle Havaijille, mutta vasta myöhemmin kummankin työkiireiden hellitettyä.

Sievinen tapasi sulhonsa maaliskuussa internetiin laittamansa koiranpentuilmoituksen kautta. Mies haki pojilleen jackrusselinterrierin pentua, jollaisia Susannalla oli tarjolla. Kumpaisellakin tuoreista puolisoista on likimain samanikäiset pojat.

Susanna Sievinen ehti olla sinkkuna viitisen vuotta. Hän kertoo rakastumisestaan avoimessa haastattelussa marraskuun Hymyssä.

Hääjuhlat olivat miehen ystäville yllätys, sillä heidät oli kutsuttu juhlistamaan alunperin miehen syntymäpäiviä. Syntymäpäivät muuttuivatkin yleisön yllätykseksi hääkekkereiksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen

Kommentit

Noi ei todellakaan ole mikään miljonääri kyseessä. Satun tietämään, ja vaikken tietäiskään, luuletteko ihan todella, että sellainen tikullakaan johonkin Susanna Sieviseen koskisi?!

ihanaa susanna . sait ikäisesi miehen etkä mitään pojankloppia onnea teille 🙂

ihanaa susanna . sait ikäisesi miehen etkä mitään pojankloppia onnea teille 🙂

Varmasti oli joku julkkis IT-miljonääri…niinkuin aina näiden tyrkkyluusereiden kohdalla.

Joopa.. on tosiaan ”omaperäistä” mennä naimisiin 11.11.11 Että näitä idiootteja riittää!

Ihan sama, mitä tyrkky puuhailee, Jani on joka tapauksessa saanut ihanan Marin!!!

Mut onhan Susannalla kivan näköisiä nuuhkuliivejä…

Miksi ette suo Susannalle tätä Onnea? Menihän Janikin nopeasti mainisiin sen ruotsalaisen -miten sen nyt kauniisti sanoisi- P——–n B——-n kanssa.

’…pari lähtee häämatkalle Havaijille, mutta vasta myöhemmin kummankin työkiireiden hellitettyä.’

Rakkauden arvot kohdillaan!?!?

Onnea Susannalle ja sulholle. Toivottavasti myös kasvavat lapset on otettu huomioon suhdekuvioissa, silleen ihan pitkällä tähtäimellä. Ja Susanna, jatka ihmeessä Tuksun boikotointia päätoimittamassasi verkkolehdessä. Kannustan!

Avioliiton tärkein peruste oli, että saatiin kiva päivämäärä sormuksiin. Ei tule tästäkään pitkää liittoa.

Hyvä kun on vanhempi mies ei käy kuin temi moorelle joka kuihtuu kun puumapäivät ohi, äijä haki ikäistään naista ei vanhaa akanluuskaa

veikkaan että alle kaksi vuotta ja avioero uutisia taas roskalehdissä

Oma kommentti