Susanna Sievisen yllätyspaljastus: ”Sain Jumalalta ohjeen!”

Susanna SievinenSusanna Sievinen on kiinnostunut teologisista eli uskontoon ja uskoon liittyvistä asioista. Nyt hän myöntää Hymy-lehdelle, että uskonto kuuluu hänen elämäänsä päivä päivältä enemmän.

-Olen saanut jo jonkin aikaa tuntea Jumalan armon. Olen saanut armon olla Jumalan lapsi. Lisäksi olen saanut Jumalalta ohjeen rukoilla minua loukanneiden ihmisten puolesta, muun muassa Janin, ja olen saanut tätä kautta kokea vapautuksen, Susanna asemoi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen

Kommentit

Ihan säälittää Sussun puolesta, kun ei se ikinä nähtävästi voi unohtaa Jania. Taisi olla elämänsä mies, jonka nyt ruotsalaiskaunottarelle hävisi…

Aika hauskoja nämä ihmiset, jotka ilmoittavat julkisesti ettei kaikki murot ole kulhossa.

no ei ihme, jos jäppinen hiihtelee muihin maisemiin. Ei näitä taivasraketti-jengiä kestä kukaan normipäinen.. On tullut kokeiltua.

Susannan puheista paistaa läpi katkeruus, kun Janilla menee niin hyvin uuden kuuman ruotsittaren kanssa.

Voi elämä mitä tekopyhyyttä, ihan pahaa tekee. Oikea kristitty menisi ja pyytäisi anteeksi kaikilta, joita on loukannut, eikä repostelisi lehdissä puhtaana pulmusena rukoilevansa niiden puolesta, jotka ovat itseä loukanneet.

Jumala ilmestyi minulle viime yönä. Hän sanoi: se joka minuun uskoo, tilaa Hymyn. Sillä vain siten Lotila saa bensaa kaikkiin city-maastureihinsa ja mersuihinsa ja voi levittää Tuksun ja Sievis-Susanna ilosanomaa eteenpäin.

Ninni K:n kanssa samaa mieltä. Varma tapa saada palstatilaa kun sanoo tulleensa uskoon.

Tää on ihan sikaloistavaa meininkiä.. kyllä jotkut ihmiset voi vaan olla niin saatanan sekaisin. Toivottavasti sippe ei saa jumalaltaan mitään tuhoamisohjeita.

Ex-missin viimeinen oljenkorsi päästä jukisuuteen, kun ura on karilla ja kaikki uskottavuus on mennyt. Julistautua julkisesti uskovaiseksi.

Moro kaikki!

ONKO KELLÄÄN YLIMÄÄRÄISTÄ TAKAVETO TANARIN ( -76) KAMPIAKSELIA MYYDÄ ? VAIHDOSSA VOIN PISTÄÄ LADAN KAKSKAUTTA AJETUT HAKKAPELIITAT!

Halleluja! Ilmankos ihan sisäinen kauneus säteilee ja se lähimmäisenrakkaus, kun hän ystävällisesti kannustaa muita, ei etsi omaansa, eikä muistele kärsimäänsä pahaa! Aivan kuin uskonsisar St Johanna konsanaan!

Hyvä Susanna olet löytänyt Jumalan. Muista, että mitä Jeesus sanoo itsestään; Hän on tie, totuus ja elämä.

ONKO KENELLÄKÄÄN TIETOA MILLOIN SUSKU ON KEIKALLA DOLSIEN KANSSA ?

ENTÄ MISTÄ OLI JOHANNAN ENSIMMÄISEN VELJEN TSEKKOSLOVAKIALAINEN TYTTÖYSTÄVÄ KOTOISIN ?

Oma kommentti