Suvi Pehkosen menestynyt sometili poistettiin – tämä syynä!

Muun muassa Big Brotherista tutuksi tullut ja sairastamastaan MS-taudista julkisuudessa paljon avautunut Suvi Pehkonen on kenkun tilanteen edessä.

Hän perusti tilin Suomessakin koko ajan suosiotaan lisäävään TikTok-palveluun. Vähäisessä ajassa Suvin jutut alkoivat kiinnostaa niin paljon, että hän sai likemmäs 10 000 tykkääjää videoilleen.

Joitakin viikkoja sitten Suvi huomasi, että kaikki oli haihtunut tuhkana tuuleen. Sadoittain postauksia katosi bittiavaruuteen.

-Harmittaa tietenkin, ja olen nyt perustanut uuden tilin, joka löytyy osoitteesta @ihanpakko2, Suvi murehtii. -Siellä ei ole vielä toistaiseksi kuin murto-osa edellismäärän tykkääjäporukasta, noin 1500.

Suville kävi kuten monelle muullekin tiktokkaajalle. Tili poistuu vähin äänin, kun ilkeämieliset kiusaajat ilmoittavat eli raportoivat sitä tarpeeksi paljon TikTokin ylläpidolle. Tili poistuu automaattisesti, jos tarpeeksi moni sitä ”reporttaa”. Tilien katoaminen savuna ilmaan on tullut yllätyksenä monille aivan asiallisille TikTok-videoiden tekijöille, ja turhauttanut syystäkin. Sabotaasi voi viedä melkoisen työmäärän roskakoriin hetkessä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pehkonen, TikTok

Kommentit

Oma kommentti