Suvi Pitkänen ennen ja jälkeen: ”Pilasin muka itseni kauneusoperaatioilla”

Suvi Pitkänen on kertonut Instagramin tarinaosuudessa itseensä kohdistuvasta arvostelusta, joka liittyy hänen ulkonäköönsä ja tekemiinsä kauneusoperaatioihin.

Hän kertoo kuulevansa arvostelua, jonka kärki on, että ennen hän oli niin ja niin kaunis, mutta sitten meni ja pilasi itsensä.

-Kysynpä vaan, että luuleeko jengi, että näyttäisin edelleen tältä ilman että olisin tehnyt esteettisiä hoitoja? En tietenkään, koska ihmiset kasvaa ja muuttuu luonnostaan! Suvi selventää ja esittelee vanhan koulukuvansa, jossa hän on pikkutyttö.

-En ymmärrä miksi Suomessa itsestään huolta pitävä nainen haukutaan ja leimataan. Itsestä huolehtiminen nähdään turhamaisuutena ja lähes häpeänä. Tuntuu välillä että täällä vallitsee sellanen ”mitä rumempi sen parempi” kulttuuri. (Pyydän anteeksi typerää ilmaisua). Kauneus on katsojan silmissä ja meitä on moneen junaan. Kaikkien kasvojen ei tarvitse miellyttää, mutta sen julki tuominen on ala-arvoista, hän sättii kirjoituksessa arvostelijoitaan.

Pitkänen on esitellyt aiemmin hänelle tehtyjä toimenpiteitä. Hänelle on laitettu silikonirinnat ja täytetty huulia sekä tehty kasvoihin erilaisia kauneushoitoja. Kasvoja ei kuulemma ole leikattu.

Katso Hymy-Erotiikka: Suvi Pitkänen poseerasi rohkeissa kuvissa Hymylle 

Tältä Suvi Pitkänen näytti viisi vuotta sitten:

Tältä hän näyttää nyt:

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pitkänen ennen jälkeen, Suvi Pitkänen kauneusleikkaus, Suvi Pitkänen kauneusoperaatio, Suvi Pitkänen totuus kauneusleikkauksista

Kommentit

”Tältä hän näyttää nyt”. Niin, tuhannen filtterin läpi…

Niinkuin tuossa jo joku totesi ,ei itse huomaa sitä ulkonäkönsä muuttumista. Sitä kun tiiraa peiliä aamusta iltaan ,niin totuus sumentuu. En ole koskaan pitänyt Pitkästä kauniina ihmisenä,mutta ei nuo ”lisukkeet” ole sitä ainakaan paremmaksi muuttaneet.. Nämä on niin samanlaisia nämä ns. pikkujulkut..Tekotissejä,tekohuulia,tekotukkaa jne.jne..

Tuo toppahuuli trendi pistää silmät vuotaa verta. Varmaa uidessa kätevät, mutta niin karseet.

Itse ei huomaa muutoksia kun katsoo peiliin. Ja mitä enemmän on peilannut itseään päivittäin niin ei näe kun itse vanhenee.
Kun ottaa huuliin ja kasvoihin täytteitä niin näkee itsensä kauniimpana. Se on vääristynyt kuva itsestään. Läheiset ei kehtaa sanoa totuutta mutta tuntemattomat kun näkee nuoria turpeahuulisia niin ne todella rumentaa kasvoja.
Suurin osa pitää huulitäytteisiä kasvoja rumina. Mikä on pitkälti totuus.
Minusta kaikki huulitäyteihmiset ei ole kauniita tai hyvän näköisiä.
Varsinkin nuoret on luonnonlookissa hyvän näköisiä, raikkaita.
Näin nuo julkkikset pistävät itsensä aivan järkyttävän näköisiksi ja luulevat olevansa paremman näköisiä kuin luonnossa. Menisivät kallonkutistajalle jos itsetunto on huono kun naama on luonnon tilassa.

Surullista miten ennen niin kaunis nainen ei itse näe tuhoa minkä on kasvoilleen tehnyt.

Oma kommentti