Suvi Pitkänen haukkui yrittäjänä Suomen valtion

Verottaja haki Suvi Pitkänen kauneusyrityksen (SB Beauty & Productions Oy) konkurssiin vaikka Pitkänen oli jo lyhentänyt verovelkaa melkoisesti. Hän myös syyttää kirjanpitotoimistoaan ongelmiin johtaneista virheistä.

Nyt nainen on mitta täynnä ja hän lataa valtiota ja verottajaa kohtaan tulikivenkatkuisesti somessa:

-Olen todella pohtinut pienyrittäjänä toimimisen kannattavuutta tässä maassa, jonka byrokratia suosii valtion tukea nauttivia suuryrityksiä ja jossa pk-yrittäjät eivät oikeastaan merkitse yhtään mitään.

-Pieni yrittäjä on valtakoneiston rattaissa yksi pieni mitäänsanomaton reppana, joka ennemmin ”tapetaan” kun annetaan mahdollisuus suorittaa velvollisuutensa ja vaikeuksien jälkeen nousta. Ei ihme ettei tässä maassa näe enempää mitään menetystarinoita, valtion rattaat huolehtivat, ettei suomalaisten kannata yrittäjinä edetä tässä maassa, Suvi paukuttaa.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: konkurssi, Suvi Pitkänen, valtio, verottaja

Kommentit

Jätti alvit maksamatta, ja syyttää nyt kirjanpitäjää. Liikevoitto romahti tappion puolelle, ja verovelkaa oli 2017 alussa yli 53 tonnia.Saapi siinä valtiota haukkua, kun yrityksellä menee huonosti, niin Suomen valtion vikahan se on.

Oma kommentti