Suvi Pitkänen kertoi totuuden suhdekriisistään: ”Olin hakoteillä – menemme ensi vuonna naimisiin”

Selviytyjät-formaatissa olohuoneisiin tuleva Suvi Pitkänen  iloitsee uudesta alusta puolisonsa Marko Sompin kanssa.

– Menemme naimisiin ensi vuonna, Suvi viitoittaa Hymyn painetun lehden haastattelussaan.

Tosi-tv-kaunotar, dj Suvi Pitkäsen, 33, parisuhde joutui viime kesänä katkolle. Suvi ja hänen avopuolisonsa, yrittäjä Marko Somppi, 48, päätyivät jo asumuseroon, mutta lopulta vuodesta 2015 seurustellut pari sai sovittua asiat ja kaksikko palasi yhteen.

– En tiedä, ehkä voidaan puhua pakollisesta viiden vuoden rajapyykistä. Olimme olleet pitkään ihanassa ja täydellisessä suhteessa, pakkohan kriisin oli tulla. Sehän kuuluu jokaiseen parisuhteeseen. Elämme nyt suhteen toista vaihetta, Suvi iloitsee.

Suhdevaikeudet kumpusivat Suvin mukaan enemmän hänestä itsestään. Hän oli juuri luopunut kauneushoitoloistaan ja siirtynyt musiikin pariin, kun koronakriisi pyyhki sovitut dj-keikat ja media-alan työt. Tilanne aiheutti stressiä ja uupumusta.

– Kaikki narut lähtivät käsistä. Kun on kova luonne ja pyrkinyt esittämään, että harvemmin mikään tuntuu missään. Se kostautui. Iski burnout, mikä heijastui parisuhteeseen. Olin henkisesti hakoteillä, Suvi myöntää.

Julkisuudessa puhuttiin kolmiodraamasta.

– Kyse oli exästäni, jonka kanssa ystävystyin uudelleen 13 vuoden jälkeen. Juhlimme samoissa porukoissa, mutta en puhuisi mistään kolmiodraamasta, hän kuittaa.

Selviytyjät-kuvausreissu avasi Suvin silmiä ja auttoi palaamaan perusasioiden äärelle. Se toimi myös suhteen pelastuksena.

– Aloin arvostaa yksinkertaisia asioita, joita olin aiemmin pitänyt itsestäänselvyytenä hektisessä arjessa. Olen aiemmin ollut melko urakeskeinen, mutta reissun aikana havahduin siihen, että kaikkein tärkeintä on perhe. Se on ollut minulla aina siinä rinnalla, sanoo Suvi. Lue juttu painetusta lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Suvi Pitkänen, Marko Somppi, aviokriisi

Kommentit

Oma kommentti