Hymyn arkisto

Suvi Pitkänen oudossa maskissa – ja näin kaunis oli lopputulos!

Suvi Pitkänen on esitellyt tekemäänsä kauneusmaskia julkisuudessa.

Hui kamala miltä Suvi näyttääkään! Tällainen kun tulisi pimeällä kujalla vastaan niin kakka kommer kyllä taatusti housuun.

Mutta sitten Suvi riisuu maskin, ja voilá, mikä ihana, freshi ja raikas ja luonnollinen kaunotar sieltä oikein kurkistaakaan. Tällainenhan täytyy tehdä toimittajankin – vaikka onkin mies.

Saat lisää kuvia klikkaamalla nuolta oikealla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

*kaupallinen yhteistyö @maybeautysuomi kanssa* Tämän kesän ehdoton trendi on ainakin omalla kohdallani kevyesti päivittynyt fresh iho ilman meikkiä!? Ihonhoito on mulla tärkeä osa jokapäiväisiä rutiineja ja erityisesti nyt kesällä on huolehdittava ihon suojaamisesta sekä riittävästä kosteutuksesta. ? Aurinko saa ihon voimaan hyvin mutta UV-säteily myös kuivattaa ihoa. ☀️ Kuiva iho näyttää vanhemmalta sillä pienetkin juonteet piirtyvät herkästi esiin. Kuivalla iholla myöskään meikki ei ole kaunis ja kiristävä tunne kasvoilla ei ole mitenkään myöskään miellyttävä. Kuten aina olen sanonut, ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa ja kallista että sitä voisi tehdä tehokkaasti! . . Esimerkiksi tämä Maybeautyn tehokkaasti kosteuttava Bio-Cellulose Face Mask 3kpl pakkaus maksaa vain 18,90e. ? Naamio sisältää tehokkaasti ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja bio-selluloosa kasvonaamio on valmistettu fermentoidusta kookoksesta jonka ansiosta probiootit pääset tekemään paremmin ihmeitä ihollemme Tuote on erittäin helppo käyttää! -> Avaa pakkaus, irrota toinen suojakalvo, aseta kasvoille painellen, poista toinen suojakalvo, anna vaikuttaa 30-40min! Materiaalinsa ansiosta naamio pysyy helposti kasvoilla samalla kun itse voit touhuta omia askareistasi. HELPPOA! Ja tehokasta, huomatte eron ihossanne heti naamion käytön jälkeen? Koodilla SUVIBC saatte tästä tuotteesta 30% alennusta kun teette tilaukseenne 28.7.2019 mennessä. Klikkaa alennus kätevästi bion linkistä.?☝? . . #maybeauty @maybeautysuomi #theincredibleporestrip #porestrip #hyaluronicacid #moisture #freshskin #skincaretips

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: iho, kauneus, maski, naamio, Suvi Pitkänen

Kommentit

Oma kommentti