Suvi Pitkänen suree ystäväänsä – Johanna Tukiaisen pikkusisar, Jasmine, kuoli 32-vuotiaana: ”Epäreilua…”

Viihdepersoona Suvi Pitkänen suree ystäväänsä Jasmine Tukiaista, joka menehtyi 32-vuotiaana.

He osallistuivat vuosia sitten yhdessä Maatilan prinsessa -realityyn, josta ystävyys sai alkunsa. Heillä oli myös yhteisiä työkuvioita ja -suunnitelmia.

-Jasmine. Olit yksi aidoimmista, ahkerimmista ja yritteliäisimmistä ihmisistä ketä tiedän. Ennen kaikkea olit tosi lämminsydäminen ja hyvä ihminen. Perustettiin upea hoitola yhdessä Helsinkiin (tämä kuva avajaisista.) Ja nyt parin vuoden tauon jälkeen alettiin taas suunnittelemaan yhteistyötä joka oli tarkoitus käynnistää nyt syksyllä, Pitkänen kirjoittaa Instagramissa.

-Meidän piti nähdä nyt pian ja suunnitella hienoja juttuja tulevaisuuteen. Sitä päivää ei koskaan nyt tule. Oon niin surullinen. Elämä on niin arvaamatonta ja epäreilua. Lepää rauhassa Jasmine.

Jasminen kuolemasta kertoi ensimmäisenä Seiska-lehti. Jasminen isosisko Johanna Tukiainen on vahvistanut kuoleman sosiaalisessa mediassa. Tukiaisten kolmas ja keskimmäinen sisar, Julia, kuoli kolmekymmenvuotiaana vuonna 2013.

Myös toinen tv-realityistä tuttu kolmekymppinen, Inka Tuominen, on kuollut. Hänen kuolemastaan kertoi ensimmäisenä Hymy-lehti eilen.

Alla kuva Maatilan prinsessa -ohjelmasta. Suvi Pitkänen kuvassa äärivasemmalla, Jasmine Tukiainen keskellä kuvaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pitkänen, Jasmine Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti