Suvi Pitkäsen mitta tuli täyteen

Yrittäjä Suvi Pitkänen sanoo vältelleensä negatiivisten asioiden puimista. Nyt on kuitenkin pakko avautua blogikirjoituksessa, sillä kohta ainut tie on kääntyä virkavallan puoleen. Mustamaalausta, kunniaa loukkavan tiedon levittämistä ja liiketoiminnan haittaamista on kuulemma sen verran paljon.

Suvi ihmettelee suomalaista mentaliteettia. Hän on jopa ehdottanut miehelleen, että pitäisikö muuttaa Ruotsiin.

-Alkaa todella tulla korvista ulos tämä tän maan kateus ja katkeruus, että voisin oksentaa. Ihan oikeeasti, miettikää nyt miksi naapurimaassa on niin paljon ”menestyjiä” ja oikeasti tunnettuja ihmisiä? No koska siellä puhalletaan enemmän yhteen hiileen! Toki siellä varmasti on ihan samoja ongelmia kuin meillä täällä, mutta selkeesti pienemmässä mittakaavassa. Tällä menolla Suomi tulee kompastumaan omiin kansalaisiinsa, jengin negatiiviseen, sisäänpäin kääntyneeseen asenteeseen ja negatiiviseen energiaan, joka huokuu ihmisten kasvoilla kaupungilla.

Lue bloggaus

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Suvi Pitkänen

Kommentit

Meidän mitta on tullut Sinusta täyteen jo aika päiviä..Ei sitä jaksa niitä ikuisia tissejä ja täyteen tumpattuja huulia. Ihan aikuisten oikeasti,muuta sinne naapuri maahan ,siellä on kaikki paremmin. Ja jos et muuta ,ole niin kiltti ja lopeta täällä mediassa meuhkaaminen..

Kuvassa yllä harrastetaan ilmeisesti sitä ”liiketoimintaa”.

Kuinkahan tämänkin humanoidin ”kunniaa” loukataan. Ja ”liiketoimintaa” haitataan. Ei muuta kuin Ruottiseen ja ota Tuksu mukaan.

Ei tuo kuitenkaan mihinkään lähde. Mistä tuolle nyt sitten pitäisi olla kateellinen. Samaa huutaa, kuin Tuksu, mutta kummankaan kohdalla en keksi yhtäkään asiaa,josta voisi tai pitäisi olla kateellinen.

Lähde Ruotsiin ja pysy siellä. Ja vie Tukiaiset mukanasi,vanhempi ja nuorempi. Heippa!

Oma kommentti