Suvi Teräsniska muistelee Olli Lindholmia ja Jussi Hakulista: ”Molemmat jääräpäitä porilaisia”

Yö-yhtyeen perustajajäsen Jussi Hakulinen menehtyi eilen kotonaan. Olli Lindholmin tapaan muusikko nukkui pois alle kuusikymppisenä.

Yö-legendojen aikainen poislähtö on saanut Suvi Teräsniskan muistelemaan lahjakasta kaksikkoa Facebookissa. Yö-yhtyeen kanssa yhteistyötä tehnyt laulaja tuo esiin miesten tulehtuneet välit.

– Jussi oli herkkä taiteilija, Olli enemmän käytännön tekijä, vastuunkantaja ja pomo. Molemmat jääräpäitä porilaisia, joita yhdisti ymmärrys hyvistä lauluista, Teräsniska kuvailee.

– Ollin poistuessa täältä aivan liian aikaisin minua suretti myös se, etteivät nämä herrat päässeet koskaan sopimaan riitojaan, jossa taisivat riidellä enemmän asiat kuin ihmiset, laulaja jatkaa.

Teräsniska muistelee lämmöllä aikoja, jolloin Lindholmin ja Hakulisen välit olivat vielä kunnossa.

– Mä sain onneksi nähdä myös niitä vuosia, kun he kulkivat vielä yhteisellä kyydillä, Ollin Volvolla keikoille ja konsertteihin. Heidän huumorinsa oli mustaa ja kieroutunutta, tarinat ja muistelmat täynnä vauhtia ja vaaraa, mutta ujo oululainen taustalaulaja takapenkiltä ihaili molempia suunnattoman paljon.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jussi Hakulinen, kuollut, Olli Lindholm, Suvi Teräsniska,

Kommentit

Oma kommentti