Syke-sarjaan putkahtava Janni Hussi: ”Oikeasti en voisi olla hoitaja tietystä syystä”

Energisen Janni Hussin, 30, elämässä puhaltavat uudet tuulet. Radiotöiden rinnalla mediapersoona on valloittamassa televisioruudut, kun hän tähdittää Nelosella nähtävän Syke-sarjan uutta kautta ja aloitti samaisella kanavalla Koti koiralle -ohjelman juontajana.

Samaan aikaan Janni jatkaa Radio SuomiPopin aamuissa. Lisäksi pesti Suurin pudottaja -ohjelman toisena valmentajana saa jatkoa. Ohjelma starttaa Nelosella maaliskuussa.

–  Paljon kaikkea on meneillään. Olen painanut ympäripyöreitä päiviä, mutta olen ollut luonteeltani aina energinen. En jaksa olla kovinkaan kauan paikallani, vaan kaipaan tekemistä, Janni pohtii Hymyn painetun lehden haastattelussa toimittajallemme Juhamatti Niemiselle.

Syke-sarjassa Janni nähdään Vilma-nimisenä ensihoitajana. Äiti oli aikoinaan kannustamassa Jannia ensihoitajan töihin. Se ei kuitenkaan innostanut.

–  Olen niin piikkikammoinen, ettei siitä olisi tullut mitään. Kuvauksissa käytettiin onneksi feikkipiikkejä, eikä tarvinnut oikeasti piikitellä, Janni paljastaa.

Työkuvioiden lisäksi Jannilla on riittänyt kiireitä yksityiselämän puolella, sillä hän rakennuttaa parhaillaan ­kihlattunsa, yrittäjä ja tv-kasvo Joel Harkimon, 31, kanssa omakotitaloa Sipooseen. Talo nousee Joelin isän, kansanedustaja Hjallis Harkimon naapuriin. Valmista pitäisi olla ensi kesään mennessä.

–  Kaikki on mennyt kivasti. Työt ovat edenneet aikataulussa. Suurimmat, näkyvimmät asiat työmaalla on tehty, kun runko on pystyssä, Janni iloitsee.

Voit katsoa kuvamateriaalia nousevasta talosta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janni Hussi

Kommentit

Oma kommentti