Syöpäepäilyt, kolari: Susanna Sievisellä hengenlähtö lähellä!

Susanna SievinenSusanna Sievinen joutui viime helmikuussa autokolariin, jossa hänen ajoneuvonsa romuttui lunastuskuntoon. Hymylle antamassaan haastattelussa hän kertoo myös kahdesta syöpäepäilystä, jotka ovat palauttaneet 37-vuotiaan naisen elämänarvot uomiinsa.

Susanna on nyt ollut julkisuudesta poissa lähes vuoden verran. Lukuisat vastoinkäymiset tänä aikana ovat jättäneet pysyvän jälkensä.

– Ne ovat muistutuksia siitä, kuinka elämänlanka on hauras ja pienestä kiinni. Kohdatessaan tällaisia asioita, ja vieläpä monia lyhyessä ajassa, ymmärtää, mikä elämässä on todellisuudessa tärkeää. Pahinta on ollut epätietoisuus. Kun odottaa koetuloksia viikkotolkulla, ehtii miettiä kaikenlaisia mahdollisuuksia.

Lue Susannan koskettava tilitys marraskuun Hymy-lehdestä.

Samalla voit katsastaa hänen uuden Nummelan-kotinsa. Rivitalokolmio esitellään vain Hymy-lehden lukijoille.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Susanna Sievinen

Kommentit

Uusi rivarinpätkä esitellään yksinoikeudella vain Hymyssä. Edellinen taloprojekti oli Seiskan heiniä. Näin se talli vaihtuu… Ketä oikeasti kiinnostaa viime vuosituhannella missikisoissa keikaroinut, suht kouluttamaton ja aika tavalla julkisuudesta (omasta) kiinnostunut keski-ikäisyyttä lähestyvä nainen, joka itki lehdissä kun mies ei maksanut palkkaa ja kun töitä ei löydy… Mihinkäs se kreikkalaisrakastaja jäi? Ai niin, rakkaus loppui kun loppui julkisuuden kiinnostus k.o. asiaa kohtaan.

No miten kävi sen kansainvälisen työsopimuksen kanssa? Eikös tästä muijasta ihan Ellet ja kumppanit kiistelleet, kuka tuon saa headhunteriksi. Milloin kerrot ne ”salaiset” suuret suunnitelmat, jotka alkavat nyt toteutumaan, tai no, puhuithan siitä suuren maailman läpimenostasi isoon ääneen jo aika monta vuotta sitten…

Hyvin ovat vuodet kohdelleet – ei päivääkään alle viiskymppiseltä näytä hän!

Oma kommentti