Vessi Hämäläinen/Otavamedia, kuvaryhmä

Syövän takia kaljuuntunut Tosi-tv-Janita sai peruukin – upea, upea, upea kaunotar!

Syöpähoidoissa käyvä ja useista tosi-tv-formaateista tuttu Janita Lukkarinen julkaisi joitakin viikkoja sitten kuvan hiuksettomasta itsestään.

Nainen päätti ajella päänsä muliksi, koska syöpähoito olisi tiputtanut karvat muutenkin päästä.

Nyt Janita on julkaissut uusia kuvia peruukki päässä. Toisessa kuvassa esiintyy myös Janitan miesystävä. Nainen näyttää upealta – niin ilman peruukkia kuin peruukin kanssa.

KATSO: BB-JANITA SUPERSEKSIKKÄISSÄ ALASTONKUVISSA!

 

Uskotko sä kuoleman jälkeiseen elämään? ✨?? Vaikka välillä tän sairauden huonoimpina hetkinä toivoisin, että en olisi syntynyt, selätettyäni ne vaikeimmat hetket oon taas maailman onnellisin. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Yksi asia on ainakin varmaa, meillä kaikilla on tämä yksi elämä, tehdään siitä mahdollisimman hyvä positiivisuudella ja asioilla, jotka tekevät meidät onnellisiksi. Negatiivisuus ja katkeruus kasvattaa oravanpyörän, josta ei välttämättä enää löydä ulospääsyä. Tää aihe on arka, mutta ajankohtainen varsinkin sitä kautta, mitä mä saan joka päivä osan kautta teistä kokea. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mä antaisin mitä vaan että pääsisin kotiin just nyt tai tän kuvan otto hetkeen ? sairaala ? alkaa olemaan jo yksi niistä asioista, mitkä saa mut voimaan pahoin, koska täällä mulle aina myrkyillä tehdään huono olo, vaikka lopussa kiitos toivottavasti seisookin. Mun neljäs hoito, eli toinen hoitojakso on kohta ohi, 5 jaksoa vielä jäljellä kemoterapiaa. Tää kuluttaa, nukun suurimman osan ajasta ja voin pahoin. Silti mä haluan jaksaa ja saada olla onnellinen ja näyttää kauniilta, koska silloin mä tiedän, etten ole antautunut syövälle. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mikä sun neuvo olisi ihmiselle, joka on hukkunut jo negatiivisuuden oravanpyörään? Tai millä sä pidät sun positiivisuutta yllä huonoimmallakin hetkellä? ??

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Koska vain sä saat mut tuntemaan, että oon elossa. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Vaikka yritin vain unohtaa sut, olin shokissa ja työnsin sut itse pois, mutta lopulta mä en löytänyt enää itseänikään ja silloin tiesin, että tarvin sut mun vierelle. Vaikka kutsuit mua rumalla nimellä ja mä taas satutin sua teoillani.. Vaikka meidän välissä olisi miljoona ihmistä lopulta on vain me kaksi. Mä tiedän, että ne on sulle vihaisia.. Ja ne huutaa etten sais olla sunkaa. Mutta jokainen tietää; Parisuhde ei ole yksiselitteistä ja Rakkaus on asia, mikä ei katoa yhdestä pahasta sanasta, eikä yhdestä rumasta teosta. Meidän heikkous oli se, että ei avoimesti puhuttu asioista. Mä tein myös väärin, joka kerta, mut unohdin lopulta kattoa syyllistä peilistä, koska kaikesta tuli liian itsestäänselvyyttä. Sä saat mut pysymään lähempänä Jumalaa, lähempänä tän syövän voittamista. Vain sun sylissä oon koskematon, vaikka yöllä huudan kivuista, sun kosketus on se, joka saa mut uskomaan, että kohta tää on ohi ja kaiken tän arvosta ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Sä saat mut rakastamaan kaikkia niitä asioita, mitä aloin vihaamaan, koska muistin niistä sut. Jokaisella meillä on täällä se ”the one” ❤️ joka jättää ikuisesti sen jäljen. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tää sairaus on saanut mut ymmärtämään myös sen, elämä on liian lyhyt siihen että olisi aikaa katua jotain mitä et tehnyt. Lupaa, että teet joka päivä vähintään yhden, edes PIENEN asian, joka saa sut tuntemaan että oot elossa ja tuo sulle mielihyvää ❤️ Muistoja ei rahalla saa. #King#Queen#Cancerfighter#Bae#Love#Homesick ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mun ykkösjuttu ja onnellisin hetki oli tää läheisyys ja voimaannuttaminen ennen hoitoihin lähtöä tänään ? Mikä oli sun päivän paras hetki? ?

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

En olisi ikinä pystynyt olemaan näin vahva tämän asian edessä ilman teitä kaikkia. Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta. Mä olen saanut niin paljon rakkautta osakseni ja saanut niin monet avaamaan silmänsä elämälle ja sille, mikä merkitsee ja vain sillä on väliä. Tää matka on ollut niin opettavainen, kaikille meille, ja joka päivä mä opin lisää ja te kuljette sen mun vierellä, mikä on jotain niin uskomatonta. Mä sain avata teidän kahleita, vapauttaa teidän tunteita ja olla teille esikuvana. Kiitos jokaisesta kiitos -sanasta. Silloin mä tiedän tehneeni oikein. ❤️ Jokaisella meillä on täällä tehtävämme ja tää on mun. ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä jonka saan viettää mun perheen luona ja poissa sairaalasta. Mulla on paikka auki syöpäklinikalla, mutta niin kauan kuin pärjään aion olla kotona mun rakkaiden luona, koska rakkaus parantaa. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tiistaina mulla on kipupoli, torstaina verikokeet ja jos niissä kaikki on ok, niin perjantaina pääsen seuraavaan sytostaattihoitoon. Mä oon ollut todella vuoteen omana ja väsynyt, joka päivä menee edelleen listalta lääkkeet, mutta mun uskonkipinä on palannut takaisin, niin kuin kerroin omatarinassa eilen. Oon alkanut ottamaan tän matkan enemmän opin kannalta, tää jaottelee jyvät akanoista ja näyttää ihmisten todellisen minän, jokaisen joka on sanallakaan aiheesta puhunut. Vaikka mä olen alaston teille, mä olen enemmän elämää täynnä kuin olen ollut koko mun elämäni aikana ja se tunne on jotain, mitä ei rahalla saa tai pysty ikinä mittaamaan. Mun syöpä koskettaa monia, syöpä on tän päivän rutto ja miltei jokaisella teistä on jonkinlainen omakohtainen kokemus vähintään läheltä kärsijän roolissa, koska syöpä ei ikinä kosketa pelkästään sitä, joka sairastaa, vaan myös kaikkia ympärillä olevia. Syöpä ei ikinä ole oikein ja se on edelleen tabu, mutta tehdään yhdessä jostain näin rumasta todella kaunista. ❤️ Kiitos että juuri sinä olet mukana tekemässä sitä ja annat äänesi asialle. ❤️

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: BB-Janita, Janita Lukkarinen, peruukki, syöpä

Kommentit

Oma kommentti