Täältä bongaat Häkkisen ja Räikkösen vapaalla ensi kesänä!

Mika Häkkinen ja Marketa 220pxFormula- ja rallikuskeja palloilee Tampereen itäpuolella sijaitsevassa Kangasalan kunnassa ensi kesänä niin että päät yhteen kolisevat. Kimi Räikkönen ja Mika Häkkinen ovat kylän raiteilla tuttu näky. Myös tulevana suvena kannattaa suuntautua paikallisiin kapakoihin tai pitää muuten vain kylän pinnassa silmänsä auki.

Kimi Räikkönen alkoi ensimmäisenä edistää Kangasalan mainetta Suomen formulapitäjänä. Kimi viihtyy paikallisessa Pub Myrskyluodossa.

Kimin toi Kangasalle NHL-maalivahti Vesa Toskala, joka on kotoisin kesäpäivän pitäjästä. Toskala ja Räikkönen palvelivat samaan aikaan urheilujoukoissa Lahdessa. Kimin seurueessa on istuskellut myös Stanley Cup -voittaja, Tapparan mies Ville Nieminen sekä laulava mäkikotka Matti Nykänen. Puhutaan, että kerran Kimi jopa kustansi Nykäsen keikan Myrskyluodossa.

Myös Mika Häkkisestä on tullut ainakin kesäkangasalalainen. Mika hankki joitakin aikoja sitten Kangasalan Pelisalmesta sadan neliön hirsihuvilan 315 000 euron hintaan. Tontilla on kokoa 5 170 neliötä.

Pikkupojat ovat nähneet Häkkisen ajelevan kylällä avomersulla. Hugo-pojan kanssa Mika on päristellyt kartingia Kangasalan kartingradalla, ja onpa Mika ollut yhteyksissä myös Myrskyluotoon.

Kuva: Mikan bongaat ensi kesänä Kangasalan lähikaupoista. Marketa tulee kaupan päälle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mika Häkkinen, Matti Nykänen, Kimi Räikkönen, Vesa Toskala, Ville Nieminen

Kommentit

Oma kommentti