Taas Sofia Ruusila -kohu: Ovatko nämä mainokset ihan feikkejä?

Kolmen kuukauden Yhdysvaltain-matkalla miehensä Niko Nousiaisen kanssa oleva Sofia Ruusila on joutunut jo toistamiseen kohun silmään.

Eilen Ilta-Sanomat kertoi Sofian huikeista pr-töistä. Hän oli muun muassa emännöinyt tapahtumaa, jossa esiintyi maailmankuulu räppäri ja Rihannan ex-mies Chris Brown.

Nyt nettikansa ihmettelee, missä ovat ”ulkomaanvalloituksen” todisteet – semminkin kun viralliset bileilmoitukset näyttävät aivan erilaisilta kuin Sofian sosiaaliseen mediaan lataamat. Keskustelupalstoilla ja blogeissa Sofian ilmoituksia epäillään photoshopatuiksi.

Eilen Hymy kertoi myös keskustelusta, joka on virinnyt Sofian ja Nikon viisumi- ja työlupa-asioista. Pariskunta kertoi Seiskassa hakeneensa työlupaa vasta hiljattain, vaikka he ovat jo olleet matkalla pari kuukautta. Mikäli pariskunta on reissussa yleisesti käytössä olevalla viisumivapausohjelmalla, se kieltää työnteon matkan aikana yksiselitteisesti ja johtaa maasta poistamiseen ja sinne matkustamisen eväämiseen.

Sofia Ruusila on työskennellyt Yhdysvalloissa matkansa aikana Sofia Jessica -nimellä. Hänen ”houstaamansa” Chris Brown -ilta järjestettiin Studio Supper Clubilla kaksi päivää sitten – Sofian Instagramiin laittamassa mainoksessa Sofian kuva on isommalla kuin Chris Browin. Paikalta on YouTubessa useita videotallenteita, mutta missään ei näy Sofiaa.

Babes in Toyland -niminen hyväntekeväisyystapahtuma taas järjestettiin Hollywoodissa joulukuun alkupäivinä. Kuvassa, jonka Sofia Instagramiinsa postasi, hänen kasvonsa loistavat seppeleen keskellä. Hän näyttää olevan juhlien emäntä. Kuitenkin virallisilta Babes in Toylandin nettisivuilta löytyvä kuva on täysin toisenlainen. Kuvaan näyttäisi vain photosopatun Ruusilan kasvojen kuva. Myöskään Ruusilan nimeä ei juhlaemäntien listalta löydy.

Lue: Sofian työlupa-asiat puhuttavat ihmisiä

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: työ, Sofia Ruusila, Yhdysvallat, mainos, matka

Kommentit

Oma kommentti