Taas uusi Miss Suomi -skandaali!

Sara SieppiMelko tarkalleen kaksi kuukautta sitten Miss Suomi Pia Pakarinen aiheutti missiskandaalin luopumalla kruunustaan. Nyt hänen seuraajansa Sara Sieppi on kadonnut tosi-tv-ohjelman kuvauksiin, eikä missiorganisaatio tiedä siitä mitään.

Hymy ja muut tiedotusvälineet ovat kertoneet koko viikon suomalaisten naisjulkkisten mystisistä katoamisista. Värikkäät julkimot Martina Aitolehdestä Henna Kalinaiseen, Maisa Torpasta Susanna Sieviseen ovat ilmoittaneet lähipiirilleen olevansa noin kuukauden verran puhelimen ja sähköpostin tavoittamattomissa.

Hymy arvaili maanantaina, että kyse olisi Suomeen tulossa olevasta Selviytyjät-sarjan formaatista, johon osallistuu julkkiksia. Eilen Sub-tv-kanava lopulta paljasti, että reality-ohjelmaa tullaan esittämään nimellä Viidakon tähtöset, ja siihen osallistuu kymmenkunta viihdejulkisuudesta tuttua hahmoa. Mukana on myös – yllättäen – hallitseva Miss Suomi Sara Sieppi.

Miss Suomen katoaminen kesken edustustehtäviensä kuukaudeksi ulkomaille kuulostaa varsin oudolta, ja Subin videolla Miss Suomi myöntääkin tarttuneensa kuvaustarjoukseen jo ennen tittelin vastaanottamistaan.

Sen sijaan skandaalin ainekset ovat siinä, ettei uudistuksistaan hiljattain tiedottanut Miss Suomi -organisaatio näytä olevan perillä suojattinsa liikkeistä.

Iltalehti kysyi eilen Miss Suomen managerilta Linda Ahoselta Siepin osallistumisesta tosi-tv-sarjaan.

-Ei hän ole mihinkään kadonnut. Hän ei ole tv-sarjan kuvauksissa, Ahonen kertoi lehdelle.

Missikeisari Eino Makusen paikan ottanut missikeisarinna Sunneva Kantola ei Iltalehden haastattelussa puolestaan ollut tietoinen Saran matkasta tai tv-sarjasta.

-Keskityn tällä hetkellä seuraavan missin etsintään, enkä ole perillä Saran päivittäisistä liikkeistä, Kantola totesi.

Hän kertoi lukeneensa lehdestä juttua tv-sarjasta.

Miss Suomen katoamisesta syntyi edellisen kerran suuri kohu Tarja Smuran missivuonna, kun hän lähti kesken edustustehtäviensä poikaystävänsä Renny Harlinin kanssa Yhdysvaltoihin vuonna 1993.

Arvostelua keskustelupalstoilla ja missipiireissä on myös herättänyt se, että hallitseva missi esiintyy kohujulkkisten kanssa samassa tv-sarjassa. Tämän katsotaan alentavan Miss Suomen arvostusta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Eino Makunen, Henna Kalinainen, Linda Ahonen, Maisa Torppa, Martina Aitolehti, Pia Pakarinen, Renny Harlin, Sara Sieppi, Sunneva Kantola, Susanna Sievinen, Tarja Smura, Viidakon tähtöset

Kommentit

”Viidakon huomionhakuiset turhikset” olisi ollut parempi nimi

Muistutan sara sieppaajaa parisuhdeasioista, että temi moore jätti äskön ästön kutserin, ettei vain tule itse jätetyksi. Ei vanha ämmä nuorelle miehelle kauan kelpaa, muistakin se sara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lähettäkää muutkin tekotissibimbot samaan paikkaan. Only one-way-ticket.

Tuksu on siellä viidakossa lymyilevä PETO. Vähän Lostin tyyliin.

voisko tämän pelle lauman jättää sinne..
eiks niin.

tätä sontaa tulee joka päivä ei kiinnosta nää luuserit menisivät joskus töihin

Oikeasti vittu! Kantola, Jutta Jussila ym Aitolehdet ja Hunksit. Miten nämä voivat liittyä MIss Suomeen ja glamouriin! Sunneva vielä menisi, mutta heitä nyt äkkiä muu remmi vähemmälle.

Oma kommentti