Täh? Päiväkoti pelkäsi homoleimaa – muutti nimensä!

Joensuulainen päiväkoti Sateenkaari on muuttanut nimensä Tilkkutäkiksi. Syynä on seksuaalisen leimaantumisen pelko.

Sateenkaari ehti toimia Joensuussa 12 vuotta, kunnes joensuulaiset hoksasivat, että nimi voi viitata nyky-Suomessa homouteen ja lesbouteen.

Asiasta kertoo päivän Iltasanomat.

Joensuulaiset taisivat tehdä kuitenkin hieman pitkälle vievän johtopäätöksen. Sateenkaari-nimisiä päiväkoteja löytyy nimittäin edelleen mm. Askolasta, Espoosta, Eurajoelta, Jyväskylästä, Kotkasta, Raumalta, Siikajoelta, Toholammelta, Vantaalta, Vesilahdesta, Vihdistä ja Uudestakaupungista.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: homo, lesbo, Päiväkoti, sateenkaari

Kommentit

Meni vähän nyt pieleen tuo joensuulaisten nimenmuutos kun Sateenkaaresta (homotunnus) siirryttiin Tilkkutäkkiin (englanniksi quilt, aidsin uhrien tunnus).

Kun nyt ollaan niin herkkiä nimistä olisko aivan liikaa vaadittu, että nimi vaikka googlattaisiin jotta kaikki merkitykset selviäisivät.

Mutta onhan se hienoa, että joensuulaisilla oli hiv-positiiviseille lapsille oma päiväkotinsa…

Numero 8, olen aivan samaa mieltä että on varmasti suurempia huolenaiheita tässä maassa kuin pohtia päiväkodin nimenvaihtoa! Itse asiassa tämä nimenvaihto on niin pieni asia ettei siitä olisi tullut edes minkäänlaista uutista jos syy siihen olisi esimerkiksi ollut sekaannus johonkin samannimiseen toisen alan yhteisöön. Syy nimenvaihtoon eli sekaannuksen pelko nimenomaan homojärjestöihin on näköjään se joka saa taas nämä marttyyreina esiintyvät homomieliset voivottelemaan, kauhistumaan ja tyrmistymään niin kuin heidän manipuloivaan kielenkäyttöönsä kuuluu! Varmaan taas on näitä homoressukoita loukattu! Lama-aikana on varmasti tärkeämpiä asioita kuin muuttaa lakeja näiden homomielisten valtaan pyrkivien perverssien vähemmistöjen ehdoilla! Mielestäsi juntti on ilmeisesti se joka ei pidä kaikkea perverssiä hyvänä ja uskaltaa sanoa mielipiteensä jos se ei ole homomielinen! Hyvin on tämä homppelipropaganda ja aivopesu purrut tähänkin kansaan!

luulisi ihmisillä olevan suurempiakin huolenaiheita! huomaa ettemme me joensuulaiset ole kovin välkkyä porukkaa 😀 taas on jotkut juntit ja uskikset vetäneet jotain nenäänsä ihan ihmeellisestä asiasta..

Siis mitä ihmettelemistä siinä on että joku päiväkoti vaihtaa nimeään? Vai eikö jollain päiväkodilla ole muka oikeutta nimenvaihtoon jos syynä on leimautumisen pelko kytkentöihin jonkin homojärjestön kanssa? Ei varmasti mikään seta määrää tässä maassa minkään päiväkodin uudelleen nimeämisiä se on selvä, olivat syyt nimenvaihtoon mitkä hyvänsä. On täysin ymmärrettävää ettei joku päiväkoti halua leimautua näiden luonnottomia arvoja ajavien järjestöjen kanssa yhteistyökumppaniksi.

Miten ihmeessä tuo päätös on edes saatu läpi? Lienee jokin yksittäinen vahva persoona ollut asialla tässäkin jutussa…

Eikö kannattaisi samalla kiinnittää huomiota eri ryhmien nimiin, ”nallukat” ja mitä niitä nyt onkaan…. Varsinainen homotehdas koko päiväkotijärjestelmä Suomessa!

Miksi muuten tästä asiasta on noussut näin kova haloo? Onko joku setan agentti taas närkästynyt siitä että joku ei mahdollisesti halua leimautua heidän arvojensa kannattajaksi? Itse tekisin samoin koska en halua kuulua tähän homouden ylistystä veisaavaan ”suvaitsevaisuus” porukkaan joka hyväksyy vain homomieliset ihmiset toisinajattelijoita avoimesti foobisiksi nimitellen ja halveksien!

Ymmärrän ihan hyvin että muutti nimensä. Ei niin että sateenkaari päiväkodin nimenä huono olisi mutta jos itse veisin lastani päiväkotiin varmistuisin todellakin ettei tämän nimisellä päiväkodilla ole yhteyksiä noihin seksuaalisen tasavertaisuuden järjestöihin. En todellakaan haluaisi että lapselleni aletaan jo pienestä pitäen tyrkyttää jotain homuden luonnollisuutta ja muuta valheellista luonnotonta asiaa. Tuntuu olevan niin että jos et nykyään mielistele näitä kieroutuneita seksuaalitapoja niin sinua pidetään kummallisena ja suvaitsemattomana. Pitäisi seta huolen omista asioistaan ja antaisi ihmisille mielipiteenvapauden. Kaikki suomalaiset eivät ole perverssejä ja luonnottomuuksien suosijoita!

Oma kommentti