Täh, taasko varastit, Henna Kalinainen?!

Henna KalinainenAurinkorannan tähtösissä paraikaa esiintyvä Henna Kalinainen on ehtinyt kummastuttaa päähänpistoillaan. Hennan tosi-tv-matkakumppanit Iida Ketola ja Maisa Torppa ovatkin ruvenneet kutsumaan häntä leikkimielisesti rosvoksi.

Subin nettisarjan kaunotar ihmetytti pari viikkoa sitten varastamalla juovuspäissään matkamuiston espanjalaisesta kadunvarsiliikkeestä. Henna vain pisti pehmolelun taskuunsa ja lähti juoksemaan. Iidan suurieleinen tyrmistys johti siihen, että Henna löi koko homman vitsiksi ja palautti lelun.

Viime jaksossa kuvausryhmä tavoitti Hennan auton takaa lymyilemästä ja syömästä.

-Mä varastin makkaran! Henna kikatti.

Kolmikko oli juuri kaupungilla syömässä, mutta Henna poistui hetkiseksi tapaspaikan ruokapöydästä omille teilleen. Kuvausryhmä löysi hänet auton takaa.

Henna on ollut hölmöillessään pienessä sievässä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen

Kommentit

Tätä turhaketta ei muista kukaan viiden vuoden päästä. Nuorempia, kauniinpia ja tyhmempiä kasvavassa pilvin pimein tuleviin lööppeihin. Tervemenoa ”Leuka” hömppäpömppien hautausmaalle!

Kiitos tästäkin uutisesta..olenkin nyt huomattavasti viisaampi tämän lööpin jälkeen, montako kymppiä tästäkin maksoitte Hennalle ?? Jossain lööpissä…taisi olla maikkarin puolella missä Henna veti herneen nenään kun ei toimittaja tuntenut häntä. Voi tsiisus.

Oma kommentti