Tähän on tultu: Lääkäri varasti koronarokotetta ja valelääkäri rahasti vanhusta valerokotteella

Korona on tuonut mukanaan monenlaista rikollisuutta. Ehkä törkeimmästä päästä on pari viikkoa sitten tapahtunut huijaus, josta uutisoi muun muassa Mirror-lehti.

Tapaus sattui Lontoossa. 92-vuotiaan naisen ovikelloa oli soittanut mukamas terveydenhuollon ammattilainen, joka tarjosi seniorille kotona pistettävää koronarokotetta.

Luonnollisesti ikäihminen otti valelääkärin tarjouksen avosylin vastaan. Aine ei ollut kuitenkaan koronarokotetta nähnytkään. Tiettävästi kyseessä oli vain suolaliuos. Joka tapauksessa uhrilta otettiin 180 euron rokotusmaksu. Huijari oli vielä todennut, että myöhemmin seuraa tehosterokotus.

Poliisi yrittää nyt etsiä tekijää. Seniorikansalainen on kunnossa.

Myös oikeat lääkärit ovat huijanneet. Houkutus kävi liian suureksi Yhdysvalloissa Texasin osavaltiossa työskentelevälle lääkärille. 48-vuotias mies anasti työpaikaltaan pullollisen koronarokotetta. Kyseisestä määrästä saa annoksen yhdeksälle henkilölle. Texasissa teosta on tulossa linnareissu, ehdollisella ei selviä. Koronarokotteiden käsittely on Yhdysvalloissa erityisen tarkkaa. Asiasta uutisoi People.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huijaus, koronarokote, valelääkäri korona

Kommentit

Oma kommentti