Tähtien kohumanageri Mika Kataja tuo vaimon Kuubasta – tältä hän näyttää!

Mika Kataja ja tuleva morsianTony Halmeenkin managerina tunnetuksi tullut viihdekettu Mika Kataja avioituu jo kolmannen kerran maaliskuussa. Tälläkin kertaa nainen tulee Kuubasta. Lempi leiskahti Katajan vaimonhakumatkalla joulukuussa. Mies ehti kävellä majapaikastaan vain 150 metriä, kun hän kohtasi elämänsä rakkauden.

Kataja kertoo värikkään tarinansa tammikuun Hymy-lehdessä. Kuubaan korviaan myöten ihastunut mies avioitui ensimmäisen kerran kuubalaisen naisen kanssa vuonna 2000. Vaikka ero tuli viisi vuotta jälkeenpäin, välit 10-vuotiaan pojan äitiin ovat kunnossa.

Uusiin naimisiin Kataja säntäsi välittömästi. Tällä kertaa kuubalaisnainen oli olympia-aituri Anier Garcian ex-tyttöystävä. Liitto oli kuuma ja läkähdyttävä, mutta naisen koti-ikävä päätti sen parin vuoden jälkeen. Vaimo jätti palaamatta lomaltaan takaisin Suomeen.

Kolmas kerta sanoo toden, uskoo Kataja. Hän kertoo ehtineensä käsitellä avioeronsa, ja yksinolo on tehnyt myös hyvää.

-Mutta ellei ulkomaalainen valkoihoinen mies halua Kuubassa naimisiin, hänen tulee suojautua neljän seinän sisälle, värikäs manageri laukoo Hymyn haastattelussa. Hän antaa myös vaimonhakuvihjeitä suomalaisille.

Kuvassa tuleva vaimo, Daniela.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anier Garcia, Mika Kataja, Tony Halme

Kommentit

Lisää tummia muijia tänne,miesten viagran tarve ja impotenssi katoaa! sanotaan,on kamalia miehiä,mutta,kun juuri miehellä se seisoa pitää,eikä siihen auta kapinen ämmä!!!

On komeeta omistaa ulkomaalainen hyvinpukeutuva ja hyväkroppainen nainen. Mieskin pystyy….!

Suomalaiset naiset on mitä on, vapaus heille hakea mistä haluavat mutta kiintiöt ja nokikeppiukkojen valtionrahoilla elättäminen pois.
Ulkomaalainen nainen ehdottomasti!

Muuten,kaikki oikeasti kauniit suomalaiset naiset ovat varattuja! Kaunista ei vapaana kulje.

Hienoa,kun kulttuurit sekoittuvat ja tulee kauniita lapsia,terveitä.

Jos ei väliä,jos ei yksinkertaisesti välitä kotimaisista! Ihmetyttää,miksi vain se suomalainen muka olisi se unelman huippu,KAIKKINE PUUTTEINEEN!

MIKÄ V…n ”mangeri” toi lössö äijä on ? Tuskin kukaan suomalainen nainen huolisi.

Tämän managerin toinen vaimo on siis v2000 olympialaisten 110mn aitojen kultamitalistin Anier Garcian ex-tyttöystävä. Olen tavannut hänet ja oli kyllä viimeisen päälle kaunis ja tosi tiukka body! Muuten tämä nainen itsekin mustanvyön taekwondo,että…

Vittu hyvin pan..,kun et osaa edes lukea,OLEN ULKOMAALAISEN AVIOMIES!!!!!!!!

Onpa oikein juntti-mäntti,asiantuntematonta porukkaa nämä arvostelijat. Kuubalaiset on latinoja,länsimaalaisia,joten turha sotkea heitä muihin tummiin. Suklaapinta antaa lisää potkua sexiin!

No ei kuulosta tutulta. Mun suomalainen vaimoni antaa joka päivä, joskus montakin kertaa päivässä. Ja mun upea vaimoni ei pomota, ollaan ihan tasavertasesti asioissa mukana. Teijän pitäis varmaan mennä johonkin avioliittopsykiatrille jutteleen ongelmistanne. Vai miksi muijasi käskee ”totteleen”, huh huh äijä parkaa.

tyhmät yleistää asaoita! kauanko selviät kuubassa hengissä,jos sinut tiputetaan sinne? vain viisaat ja kielitaitoiset selviää. KUUBASSA ON ENEMMÄN HOIKKIA NAISIA KUIN SUOMESSA!!

Niin ja jos et tottele tänään,et saa kahteen viikkoon! Tuttu lause suomalaisen naisen suusta????

Kyllä vaan kelpaa omaa naistansa esitellä, kun on muodokas ja hyvännäköinen sulosääri (sori,vielä blondikin!). Niin ja tää nainen on mun vaimo ja vielä suomalainen. Läskejä ämmiä löytyy joka maasta, mutta suomalaista kaunista hyvää naista ei ihan kaikille riitä.

Kuubalaisilla on yleisestiottaen tosi isot reidet ja perse. Eikä kyllä suomalaiseen makuun.

Jos mies vaan on ”vähänkin” siedettävän näköinen ja olonen, kyllä hän saa HOIKAN suomalaisen naisen. Yleensähän noin thai-ämmäthän on lyhyitä ja läskejä- Ememmän kuin suomi-neidot 🙂 Malli-naisia suomessa riittää 😉

Millä pirun perusteella suomalainen nainen.läskikin muka on aina kaunis? ja kuitenkin miehet haaveilee ja haaveilee aina todellisesta prinsessasta, kohde monesti se mulatti! Tosimies uskaltaa toteuttaa haaveensa! Luuserit kuuluvat kakkoskastiin!

Suomalainen mies, kun saa suomalaisen kauniin vaimon, joka osaa suomenkielen puhumisen lisäksi siivota ja tehdä hyvää ruokaa ja on edustavan näköinen ja ettei TARVI HÄVETÄ että mulatin olis säälistä ”saanu”,- ON UPEAA OLLA SUOMALAINEN MIES! Eikä onneksi tarvi hävetä vaimon ulkonäköä/ulkomaalaisuutta 🙂

Aika harva kuitenkin on ollut naimisissa ulkomaalaisen,olympiakultamitalistin ex-tyttöystävän kanssa.Nainen mustanvyön taekwondo,malli….Mika on nimittäin ollut,että siitä perässä…

Mielenkiintoista seurata sivusta,miten vähän ihmiset tietävät muiden maiden ihmisistä. Millaisessa tynnyrissä oikein asuvat ja katsovat maailmaa suljetuin silmin. Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia1

Kertokaa nyt jo joku, MIKÄ ihmeen ”Manageri” toi pömppövatta on ? ”tony halmeenkin”…?

Kaikki miehet vaan EI saa ihanaa Suomalaista Blondia….. Itte en vaan suostuis tyytyyn lyhytjalkaseen tummaan viiksekkäiseen pullukka-muijaan.

Kun en vaan pidä/halua vaaleaa muijaa! Onko vaikeaa tajuta tämä tosiasia?!

Noin niitä toisille vaan tulla tupsahtelee eteen elämän rakkauksia vähän päästä, kun vaan matkustaa toiselle puolelle maapalloa! Täällä saa taapertaa pohjoisen sohjoissa vuodesta toiseen, eikä tupsahda eteen kuin naapurin kälysiä ämmiä!

k.m. Niin… etkö todellakaan KOSKAAN ole nähnyt kaunista kapealanteista ja AITOA Blondia ravintolakokkina ? Huh, no,ei sitten ihme, että Mun Mieheni ON ylpee Musta 🙂 Kurkkaappas peiliin ja mieti miksi oot joutunut ottaan tumman ämmän…. Nehän joutuu ajaan vielä naamastaan viiksensäkin ;)HYI HEL…I !!!!!!!!

Miehen kukkaron paksuus siis tärkeää sinullekin!? Niin olen kyllä naimisissa ulkomaalaisen kanssa,että se siitä puutteessa elämisestä.Olet takuulla ns.blondattu,enkä ole koskaan vielä tavannut kapealantioista ravintolakokkia!Jos kuitenkin olet vielä mitä kerroit.niin ehkä,kun eroat miehestäsi joskus,viet lapset häneltä piiloon,kuten suomalaisilla naisilla on tapana.Onneksi itsellä ei lasta suomalaisen kanssa!!Tummat naiset aitoja,ei tarvi housuja ottaa pois,että tietää onko oikeasti tumma,vai vaalea!!

…..ja sori k.m. ett luulit Mua miehex, OLEN ONNELLINEN NAIMISISSAOLEVA NAINEN… Ja ei oo ollenkaan paha olla blondi ja hyvä kokki…..

k.m. Olen hoikka SUOMALAINEN BLONDI-NAINEN ja ammatiltani RAVINTOLAKOKKI. Pidän hyvissä ruuissa ja muutenkin hyvää huolta SUOMALAISESTA komeesta, hyvin tienaavasta Miehestäni,Sori kun oot kateellinen ja ehkä vähän puutt…ssa 🙂

Suvaitsevaisuutta,annetaan ihmisten valita itselleen vapaasti kumppani mistä itse haluaa. Kulttuurien sekaantuminen on pelkästään hyvä asia.

olet varmaan tosi kansainvälinen,puhut espanjaa jne.sinulla kotona lihava ja passaava ämmä ja kuitenkin haaveilet muusta,mutta et uskalla ja osaa tyydyttää mielihalujasi!

No, KUKA suomalainen Nainen haluaa ihramahasen miehen , jolla ei ees se..o ? KUKA HALUAA SOHVAPERUNAN ”miehekseen”- kuubalainen ämmä kenties ainoastaan?

Läskipersekin siis? Idiootti tajuatko, että SUOMALAISET MIEHETKIN VOI TEHDÄ IHAN OMAN VALINNAN!? Tai,kumpi sitten parempi,kaunis ulkomaalainen,vai se läski!?

Kyllä, Suomalainen Nainen ON Nainen ja haluttava! Täytyy olla tosi tumpelo äijä, ett joutuu hakeen väkisin itteelleen ”vaimon” muualta, ku ei suomesta enään kukaan huoli eikä saa.

Niin,onko suomalainen nainen aina täydellinen,jumalaisen kaunis? Eikö muka ole rumannäköisiä naisia? Miestä kyllä arvostellaan.

Haloo! Kuubahan on länsimaa! Jos ette tätä tiedä.miten voitte sanoa yhtään mitään.

kyllä raha, ja länsimaihin pääseminen tekevät tuonnäköisestäkin miehestä haluttavan kuubalaisen morsmaikun silmissä…

Mitä sääliä onnellinen pari muka tarvitsee? Taasko te,jotka ette kestä päivänvaloa!

Naisen asennosta näkee että sitä inhottaa. Pää on sivuttain vältellen ja äijä vetää ranteesta koska nainen ei muuten halua koskea.

miten saa itelleen ”kohu”liitteen??jos esim pierasee kaupan jonossa onko silloin kohu turauttaja vai öky suhauttelija

Mitä? Eikö palstan persut ole kommentoineet ulkomaalaista kertaakaan koko päivänä? Ja vielä sosialistisesta maasta!

Oma kommentti