Tähtilaulajan talosta syntyi outo farssi – eläkkeellä oleva viranhaltija töppäili!

Laulaja Anneli Mattila rakentaa Länsi-Suomeen, Karviaan hulppeata omakotitaloa, jonka pitäisi valmistua talven aikana. Hymy käväisi paikalla kuvaamassa harjassa seisovan luksuspirtin ja esittelee talon yksityiskohdat lukijoilleen marraskuun numerossa.

Mutta kaikkipa ei Karvian kunnassa sujunutkaan aivan kuten julkisuuslaki edellyttää. Paikalle kunnanvirastoon ilmestyi aggressiivisesti käyttäytyvä rouva, joka ei olisi suostunut antamaan julkisia asiakirjoja niitä kysyvälle toimittajalle. Myöhemmin nuorempi virkailija luovutti lain velvoittamalla tavalla rakennuspiirustukset ja asiakirjat eteenpäin. Selvisi, että hieman liian persoonallinen rouva oli eläkkeellä oleva entinen viranhaltija, joka oli vain käymässä kunnantalolla.

Anneli on saanut tontin kunnalta erityishalpaan hintaan, mutta se tuskin on syy tähtilaulajan kummalliseen ”suojeluun”. Tontin halvalle hinnalle on perusteensa. Sen sijaan pistää helposti kysymään, kuinka moni tavallinen kansalainen jää laillista tietoa vaille ammattitaidottomien virkailijoiden vuoksi.

Mutta millainen Annelin luksustalosta tulee? Siitä tarkemmin marraskuun Hymyssä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anneli Mattila

Kommentit

Haluaisin harrastaa seksiä Anna Mattilan vasemman kainalon kanssa.

Monta kertaa oon törmännyt ja myös kuullu siitä että meillä täällä Karvialla ei kuntavirastossa oo ammattitaitoo. Kerran eräästä kaavoitushommasta kyse ja virkailija väitti ettei oo päätöstä tehty vaikka olikin. Uhkasin rikosilmoituksella ja johan tokeni.

Oma kommentti