Takavuosien huipputähti petti yleisön Jyväskylässä!

Eilen Jyväskylässä esiintynyt 90-luvun huippusuosittu pop-artisti Dr. Alban aiheutti yleisössä pettymyksen tunteita. Bra-yökerhoon oli sulloutunut satoja 13 euron hintaisen lipun maksaneita asiakkaita, ja paikalla nähtiin muun muassa X Factorista tuttu rokkari Christian Palin.

Albanin keikka oli kuitenkin monille todellinen pettymys. Mies saapui kahden taustatanssijansa ja naisvokalistin kanssa lavalle myöhässä, vasta noin kello yksi yöllä. Monet asiakkaista ehtivät jo heitellä ilmaan vitsejä siitä, etteivät usko Albanin olevan koko Jyväskylässä saati talossa, ennen kuin näkevät.

Yleisölle annettiin kuulutuksia tiuhaan tahtiin. ”Nyt Alban on mennyt suihkuun.” ”Pian Albanin teknikot tulevat tsekkaamaan lavan.” ”Kohta Alban esiintyy.”

Kun mies tuli paikalle, settiin kuului paikalla olijoiden mukaan alle kymmenen biisiä. Mies esiintyi puolisen tuntia, eikä palannut enää lavalle. Kaikkia hittejäänkään mies ei esittänyt.

-Kyllä tästä pettymyksen maku jäi, jyväskyläläiset viestittävät Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Dr. Alban, Christian Palin

Kommentit

”alle kymmenen biisiä”, ”essintyi puolisen tuntia”. Ei tuo nyt musta miltään fiaskolta kuulosta.
Miksi Hymy mollaa näin? Onhan niitä artisteja, jotka ei tahdo pysyä pystyssä, saatika aitten esiintyä, kun lavalle asti pääsevät.

Mitäs eukko luulet niitten ihmisten kuluttava pääsylippujen lisäks….

Kura artisti,mitä noita enää katsomaan menee ei oo sama fiilis kun 90 luvulla =D rahastavat vaa noilla camback keikoilla

Tohtori ei nouse lavalle ennen kun on saanut pimpsteeniä

Tulisuudelmassa aikoinaan esiintyessään keikka myöhästyi kun alban kävi köyrimässä jotain pulleaa vanhusta, eli mikään ei ole muuttunut..

Inte Bra. Älkää menkö tuollaiseen paikkaan. Huonosti järjestetty. Tarpeeksi isot sopimussakot, niin tuollaista ei pääse tapahtumaan.

Oma kommentti