Taksiyrittäjä paheksuu: Uutisankkuri tötöili maskitta taksissa!

Julkkistaksiyrittäjänä tunnettu Antti Kurhinen on julkaissut somessa paheksuvan kirjoituksen tunnetusta suomalaisesta uutisankkurista, joka nousi Kurhisen kyytiin – maskitta. Helsingin ja pääkaupunkiseudun alue hohkaa punaisena koronatartunnoista. Maskisuositus on olemassa julkisilla paikoilla. Takseissa, joissa kohtaamisia on suljetussa pienessä tilassa paljon, maskin käyttö korostuu.

Näin Antti kirjoitti – kirjoitus muuttamattomana alla:

-Eilen illalla sai taas todistettua sen, että kaksinaismoralismi on kyl kovaa muotia Suomessa. Muuan todella tunnettu suomalainen Uutisankkuri lössähti kyytiini kaveriporukan kanssa ja olivat menossa jonnekkin jatkoille. Itsellä on nykyään aina maski päällä kun ajan asiakkaita ja toivon aina että asiakkailla olisi jos etupenkille mielii tulla. Tässä tapauksessa ei kukaan minulta kysellyt saako tulla etupenkille, voiko olla ilman maskia tai ylipäätään jos ei ole niin edes olisi edes pahoitellut asiaa ja kysynyt saako silti tulla kyytiin etupenkille jos nyt on niin päässyt tapahtumaan.

-Nykyään yleensä sanon siitä asiakkaille heti jotka änkee etupenkille mitään kysymättä ilman maskia, mutta nyt ajattelin seurata tilannetta miten käyttäytyy meidän tunnettu uutisankkuri kavereidensa kanssa, joka joka päivä lukee meille telkkarista seitsemän ja kympin uutisissa koronarajoituksista ja koronan vaaroista, sekä miten meidän pitäisi kaikkien toimia sosialisissa tilanteisssa.. Noh, siinä he kovaan ääneen juttelivat sillä aikaa kun ajoin, että minne menevät jatkoille ja yksi heidän seurueesta etupenkillä istuva oikein kovaan ääneen huuteli olan yli takapenkkiläisille välillä purskahtaen nauruun että melkeinpä voisin vannoa että sylki lensi naamaani päin!

-Ja kellään ei siis ollut maskia päällä koko porukasta autossani. Valitettavasti sain jälleen kerran todeta, että kaksinaismoralismi on kyllä syvällä suonissa meidän yhteiskunnassa ! Kameroiden edessä sanotaan yhtä, neuvotaan miten toimia ja pyydetään noudattaa sääntöjä ja itse tehdään aivan päinvastaista! Eipä ihme että monet ihmiset eivät ota tosissaan tätä koronaa, jos ne jotka meiltä sitä vaativat, eivät itse halua omia sääntöjään noudattaa!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: taksi Antti Kurhinen, korona taksi, uutisankkuri korona taksi

Kommentit

Ottaa se koville kun pitäisi julkisuudessa pysyä eikä ole oikein lahjoja mihinkään.

Oma kommentti