Takuuvarma onnistuminen: 5 iskukikkaa ravintolaan!

Nämä kikat eivät tee sinusta vielä Don Juania. Mutta läheltä pitää.

1. Älä katsele baareissa yksittäisiä naisia. Katsele seurueita, joissa on miehiä ja naisia. Hakeudu niiden läheisyyteen. Siellä ryhdyt pitämään keskustelua yllä miespuolisten jäsenten kanssa. Naiset kiinnostuvat välittömästi, jos saat muut miehet ihailemaan itseäsi. Ole vaikka hauska seuramies tai vakuuta tiedoillasi tai urheilumenestykselläsi, mutta tie seurueen naisten sydämeen käy miesten kautta. Totta kai sinun tulee varmistua siitä, että naiset ovat sinkkuja, eivätkä tyttöystäviä. Tosin onpa käynyt niinkin, että tyttöystävä on sujauttanut numeronsa salaa uudelle tuttavuudelle illan lopuksi.

2. Mene rohkeasti myös naisseurueisiin. Mitä enemmän naisia, sitä parempi flaksi käy. Naisilla on kumma tapa lähteä kilpailemaan sinusta. Ole rohkeasti varsinkin sen seurueen hapannaaman kaveri, yritä tehdä vaikutus häneen. Silloin et tule lentäneeksi seurueesta ennenaikaisesti.

3. Älä yritä iskeä. Älä IKINÄ kehu naisen ulkonäköä. Mitä kauniimpi tapaus, sitä vähemmän se häntä kiinnostaa. Hän on kuullut sen monta kertaa, liian monta. Kehu ennemmin hänen keskustelutaitoaan tai älykkyyttään, mutta toisaalta parempi että vain kuuntelet. Naiset rakastavat kuuntelijoita, jotka tosin osaavat sanoakin jotain. Ole aidosti kiinnostunut hänen harrastuksistaan ja elämästään. Älä silti tenttaa. Vasta loppuillasta voit tehdä ehdotuksen jatkoista.

4. Välttämättä ei kannata mennä ravintolaan yksin. Sinusta saa helposti ressukan kuvan. Joskus joku voi säälistä pyytää sinut pöytäänsä, mutta näin ei saalisteta yössä. Jos menet yksin, hakeudu siis heti seurueeseen. Kun menet ravintolaan seurueessa, se vetoaa naisiin. Iloinen poikajengi on naisten mielestä turvallisempi ja kiinnostavampi kuin yksittäinen ”pokaaja”. Varminta on mennä ravintolaan erittäin kauniin naispuolisen ystävättären kanssa. Naisilla on kumma kyky ryhtyä mittaamaan vetovoimaansa. Nainen ajattelee, että noin kauniin naisen kanssa liikkuvassa miehessä pitää olla jotain erityistä, ja kiinnostuu sinusta.

5. Pukeudu hyvin. Nainen ei voi vastustaa hyvin ja muodikkaasti pukeutunutta miestä.

Vinkit: Yksinäinen Saalistaja

Kuva: Wikimedia Commons

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Don Juan, pokaus, romanssi, seuranhaku

Kommentit

Oma kommentti