Talent-tähdelle jäi luu käteen: velat eivät kadonneet!

Markku LaamanenVuosi sitten marraskuussa hellyttävä pullukka ja Suomen Susan Boyleksikin ristitty Markku Laamanen tuli ja otti sen minkä hänelle kuuluu. Mies sijoittui Suomen Talentissavasta kolmanneksi, mutta oli kisan henkinen voittaja.

Keikkaa alkoi pukata ja lehdet lauloivat. Mutta miten sitten kävikään? Riittikö Talent-julkisuus pitämään miehen pinnalla, semminkin kun hänelle oli isketty ulosottomiehen toimesta 13 merkintää ja 13 365 euron velkataakka.

Tulos on surullinen. Velkamerkinnät ovat itse asiassa vain lisääntyneet. Nyt miehellä on peräti 15 merkintää ja listan velkojen yhteissumma on yli 17 000 euroa.

Hätkähdyttävintä on, että listalla näkyvät summat ovat “täysiä saatavia”, eikä Laamanen ole saanut lyhennettyä niitä sentin hyrrää. Niinikään monet saatavista ovat tulleet voudin perittäviksi vasta viime syksynä. Lue asiasta lisää tammikuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Markku Laamanen, Talent

Kommentit

Ei tuo mikään ihmeellinen laulaja ollut, ei lähellelään Susan Boylen tasoinen. Parempia karaokelaulajia tulee vastaan baareissakin. Mitäs on niin tyhmä ettei hoida raha-asioitaan. Eiköhän se olis pinnalle ilmestynyt jo kymmeniä vuosia sitten jos siihen olis ollut aihetta.

Joten olisin toivonut että tämä heppu olisi saannut raha-asiat kuntoon, oli sen verran empaattinen tapaus.

On olemassa ihmisiä jotka hoitavat raha-asiansa kunnialla ja sitten niitä toisenlaisia ihmisiä jotka jättävät laskut hoitamatta, olipa tulot mitä tahansa.

Surullista tässä on myös se, että Talentin jälkeen mies irvaili, ettei kisan voittaja tule menestymään, kun hänellä on sellainen ohjelma. Laamanen uskoi räjäyttävänsä potin, mutta kuinkas kävikään? Ei ole megalomaanisia keikkakiertueita tainnut tulla ohjelmistoon? On hyvä, että luottaa itseensä, mutta jalat täytyy olla maassa.

Katainen on sanonu, ettei se mitään jos velat jää maksamatta Kreikallakin.

Oma kommentti