Tällä BB-hurmurilla natsaa: 50 treffipyyntöä päivässä!

Ben GrundströmBB:stä tutuksi tullut Ben Grundström on siinä mielessä onnellinen mies, ettei hänen tarvitse juoksennella naisten perässä. Enää. Mies kertoo Hymyn haastattelussa saavansa noin viitisenkymmentä treffipyyntöä päivässä. Ennen tv-julkisuutta Ben joutui itse olemaan aktiivinen osapuoli – nyt hän kuorii kermat päältä.

-Viimeisin oli sellainen 23-vuotias puutarhuri. Hän runoili, että pitää sinisestä, ja on katsellut minua televisiosta ja ihastunut. Olen vastannut joillekin, etten ole hakemassa suhdetta Facebookin kautta. En halua olla töykeä kenellekään, mutta kyllähän tämä kaikki tuntuu hyvälle, Ben myhäilee. Lisää miehen kuulumisia helmikuun lehdessämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Ben, Ben Grundström, Big Brother

Kommentit

Ben on saanut uuden työn. Millaisen? en tiedä. Kyllähän noi alle 20 v on varmaan kiinnostuneet Benistä. Nuoruus ja hulluus……

Voi että mistä kohtaa tämä ”lällykkä”on komea?????
Typerys …ei muuta

perse koko jätkä,menis töihin amandakin hylkäs nysäkullin,en ottas alle 20cm

mulla tulee jokapaivä.ja kerrantuli 172,revi urpo siitä ja ilman profiilikuvaa

Kyllähän tosi on että Benkku on komee poitsu ja onhan sillä navan alla se kuuluisa ”BIG BEN” jonka takia noita treffi pyyntöjä saattaa noinkin paljon tulla naisilta,kyllä naiset tietää mitä ne haluaa

Tarkoittaako ”50 treffipyyntöä päivässä” samaa, kun BB- talossa sait tavata Petri Nygårdin, ja te ”sovitte” menevänne baariin yhdessä ulkomaailmassa yms… HAHAHAH, vähän vääristelyn makua jos saan sanoa!

aika neiti, tuli selväksi bb:ssä. Itsetunto vahva? vai mitä mieltä sä olet musta. oonx mä hyvännäköinen. Vitsi, tuntuu todella siistiltä et toi pitää mua ruottalaisen näköisenä. oon aina halunnu näyttää niiltä.

Siis kuka toi tyyppi on???? En ole ikinä kuullutkaan? BBBEN? V.ttu mikä titteli, hävettääkö?

Ben barka elää omassa maailmassaan. Seurasin BB:tä ja sen perusteella jätkä on ihan torvelo 🙂

ihan panoja vaan mäkin netistä, ei mitää seukkaamisia.

Tämä on se sama tyyppi joka kertoi kusseensa jonkun sammuneen spurgun päälle. Taitaa olla tosimies.

Juu, unissas varmaan. Tai voihan ne tosielämän luuserit yrittää pokata työtöntä mitättömyyttä, vai?

Seiskan bileristeilyllä kyllä homotkin yrittivät Beniä. Minä näin. Ja yritin.

Oma kommentti