Tällä kikalla Saana Parviainen iskettiin treffeille! ”Imen miehiä silmilläni…!”

Saana ParviainenSaana Parviainen nauttii sinkkuudestaan täysin rinnoin. Mimmi bloggaa kohdanneensa mielenkiintoisen miehen, joka pyysi häntä treffeille erikoisella tavalla.

-Tänään istuessani kahvilassa töitä tekemässä minua lähestyi hahmo. Nostaessani katseeni tietokoneesta edessäni seisoi todella hyvännäköinen mies. Mies sujautti käteeni kuitin, jossa oli hänen numeronsa, iski silmää ja lähti. Siinä sitä sitten hymyilin, ja ihmiset hymyilivät ympärilläni.

-Äsken soitin tuolle komistukselle, ja sovittiinkin jo treffit. On ihanaa olla sinkku, pikkuhiljaa rupeaa muistumaan takaisin flirttailutekniikatkin. Sinkut vetävät enemmän puoleensa muita sinkkuja. Seurustellessa ei edes huomannut ympärillänsä mitään flirttailuja, ne jotenkin sulki ja työnsi pois luotaan. Ihan hyvä niin, mutta ihanaa lämmitellä vanhoja taitoja takaisin, Saana jatkaa.

Hän ylistää miesten olevan ihania. Ja ihania miehiä löytyy kuulemma paljon. Piirteitä, joita Saana arvostaa, ovat maskuliinisuus, syvällisyys, silmät, kädet, tyyli ja asenne.

-Imen silmilläni noita ihania sinkkumiehiä. Katson syvälle silmiin ja hymyilen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

No, PORNO-saanan maineen takia ei ainakaan kukaan kunnon mies oo tosissaan 🙂 KAIKKIHAN sille finniperseelle nauraa 🙂 🙂

kuka tahansa tekee LÄPPÄRILLÄÄN töitä kahvilassa, sinkku hyvä

No voe hyvänen aika näitä kommentteja. Antakaa Saanan elää. JP:hän Saanan elämää on pilannut.

Mitä töitä tuo tekee kahvilassa? Pelaa pasianssia ja sättäilee?

Et sinä sinkku ole. Olet naimisissa siihen saakka, kunnes eronne on lainvoimainen.

Oma kommentti