Tällä naisjuontajalla on lastenhoitomaksutkin rästissä!

Anu HarkkiTammikuun Hymy paljastaa, että useilta kanavilta tuttu Koto-juontaja Anu Harkki on melkoinen maksujensa kierrättäjä. Naisella on tapana päästää laskut ulosottoon, mutta hän toki hoitaa ne pian sitä kautta. Anu on päästänyt voudin listoille muun muassa lastenhoitomaksunsa. Helsingin kaupunki on perinyt 166,37 euron rahasummaa. Yhteensä merkintöjä on ulosotossa 35 kappaletta.

Merkinnät säilyvät ulosottomiehen listoilla kaksi vuotta. Lue lisää Harkin oudosta rästisopasta tammikuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ulosotto, Anu Harkki, Koto

Kommentit

Vai kriminaali. Otapa nyt selvää mitä ko. sana tarkoittaa. Voit samalla katsoa myös sanan imbesilli merkityksen.

Anu Harkki juontaa KOTO nimistä ohjelmaa, hän omistaa KOTOLIVING nimisen yhtiön ja saarnaa perhearvojen puolesta. Jos mimmi ei osaa hoitaa KOTITALOUTTAAN tai jättää LASTENHOITOMAKSUTKIN ulosottoon niin…

Anu Harkki on julkisuuden henkilö siinä missä muutkin ”tukiaiset”. Jos on hommansa hoitanut päin pyllyä, niin joutaa tulla tänne mainituksi. Hoitaisi asiansa. Kriminaali.

Hymykin voisi jättää näillä ulosottotiedoilla mässäilyn koskemaan vain sellaisia henkilöitä, jotka hoitavat yhteisiä (talous)asioitamme. Emme varmaan tule hullua hurskaammiksi jonkun söpön juontajan ulosottotietojen tiedottamisella.

Suomessa päivähoitomaksut ovat aivan liian korkeat ja v.2012 ei kun vaan nousee. Uskoisin, että ainakin 20% päivähoitomaksuista ovat tavalla tai toisella pahasti myöhässä. Ainakin sellaisilla joilla useampi lapsi päivähoidossa. Pitäis vähintään puolittaa tai laittaa ilmaiseksi koko päivähoito.

– Monta työtä olen tehnyt, mutta enimmäkseen olen ollut kauppa-alalla eli myyjänä. Ne työt jouduin kuitenkin jättämään ja eläkkeelle jäin tielaitoksen hommista. Kouluja olen käynyt hyvin vähän, vain elämänkoulua, mutta sitä sitten tavallista enemmän, hän nauraa.

– Ihan hyvin olen silti pärjännyt.

Kotoilu on niin aikaa vievää hommaa että eihän siinä mitenkään kerkiä laskuja maksella.

Tällaista sosiaalipornopaskaa suoltaa Hymy-lehti nykyään. Antaisitte ihmisten elää rauhassa. Itse en ostaisi läpyskäänne edes pyssy ohimolla!

Eihän Anu voi noilla söpöstyksillään mitään tienata. Eikös se Harkki maksa lasten hoitomaksuja ja elatuksia?

Oma kommentti