Tällä sopimuksella RAY yritti vaientaa peliautomaattien ”rahantekokoodin” keksineen oululaisäidin!

Hymy kertoi eilen oululaisesta perheenäidistä, joka keksi RAY:n uusien kosketusnäyttökoneiden haavoittuvuuden. Hän sai kikallaan sijoittamansa rahat jatkuvasti tuplana takaisin.

Nainen kertoo Hymy-lehden painetun lehden haastattelussa voineensa helposti tienata kikalla satoja tuhansia. Hän kuitenkin otti yhteyttä Raha-automaattiyhdistykseen. RAY maksoi Maria Auviselle 2000 euron palkkion ja alle kirjoitettiin salassapitosopimus.

Auvinen pitää jälkeenpäin korvausta mitättömänä.

Hymy julkistaa nyt sopimuksen kokonaisuudessaan. Auvinen korostaa, ettei sopimustekstistä poiketen vika koskenut vain yhtä automaattia, vaan järjestelmällisesti kaikkia.

Sovintosopimus

Maria Auvinen on huomannut RAY:n Valtti-raha-automaatissa teknisen vian, ja ilmoittanut asiasta RAY:lle. Koska kyseessä olevan teknisen vian paljastumisella on RAY:lle taloudellista merkitystä, haluaa RAY palkkioksi suorittaa Maria Auviselle kaksituhatta (2 000) euroa kertakaikkisena korvauksena. Maria Auvinen vastaa korvauksesta maksettavista veroista. Sopijapuolilla ei tämän sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ole mitään vaatimuksia toisiaan kohtaan asiaan liittyen. Sopijaosapuolet sitoutuvat pitämään tämän sopimuksen ja sen sisällön salassa.

Allekirjoitukset

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: peli, RAY, Maria Auvinen, Raha-automaattiyhdistys

Kommentit

Oma kommentti