Tällä suomalaisella naislaulajalla on yllätys-yllätys: Lentolupakirja!

Tätäpä ei moni tiedä. Mutta asia selviää Hymyn painetun lehden haastattelussa, joka on Juha Veli Jokisen käsialaa.

Legendaarinen iskelmälaulaja Eija Sinikka päivittää uudet kuulumisensa. Aktiivinen ja liikunnallinen nainen paljastaa, että hänellä on ollut lentolupakirja jo 46 vuotta!

Hurjimmissa suunnitelmissa hän oli valmis lentämään keikoille vaikka pienkoneella.

-Parille keikalle minä kyllä lensinkin. Oli todella kiire ja lentokentät olivat lähellä keikkapaikkaa. Uran aikana on kertynyt sen sijaan miljoonia kilometrejä maanteillä, ja vain yksi ulosajo. Kerran luulin autoni joutuvan luotisateeseen, ja soitin jo hätänumeroonkin, Eija Sinikka muistelee.

Sitten selvisi että metsää lannoittava helikopteri laski lannoiterakeet suoraan auton peltiin kovalla voimalla hiljaisella tieosuudella.

Lue Eija Sinikan kuulumiset ja mahtimuistelot painetusta Hymystä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Eija Sinikka, lentolupakirja

Kommentit

Ihana vaatimaton Eija Sinikka. Hän antaa sen tärkeimmän ,eli äänensä puhua.. Ei ole tarvittu silikonitissejä,ei metrin mittaisia tekoripsiä, ei täytettyjä ankan huulia ,ei miesjuttuja joka toinen viikko juorulehtiin…. Annan kymmenen pistettä ja tyylistä vielä plussat päälle.. Olisi nyky”staroille” oppimista ,jotka paljasta pintaa esittelee vaikka ovat olevinaan laulajia… Eija Sinikalle vaan terkkuja ja pysy omana ihastuttavana itsenäsi ja lentele korkealla…

Oma kommentti