Tällä suosikkirokkarilla on pikkuisen erikoiset harrastukset mieheksi – lue ja todista!

Tero VaaraNiin, kyllähän se äitimuori ompeli ja isoäiti teki joulun alla jopa lahjasaippuoita! Mutta kun Mamba-yhtyeen pesunkestävä rokkari Tero Vaara ei ole isoäiti!

Mies kuitenkin listaa elämänsä tärkeimpiin asioihin ystävät, terveyden ja ompelun. Vaara löysi ompelukoneen pari viikkoa ennen uuden plättynsä ilmestymistä, osti kankaat ja ompeli levyn markkinointimateriaaliksi kukalliset kauppakassit.

-Tätä edelsi saippuainnostus; mulla on itsetehtyjä saippuoita kaapissa noin 14 kiloa. Tällaisten asioiden parissa askartelen, kun tätä aikaa tuntuu olevan. Seuraavaksi haluaisin oppia tekemään kauluspaidan, Tero juttelee lokakuun Hymy-lehden haastattelussaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mamba, Tero Vaara

Kommentit

Voisi mies keskittyä pelkästään niiden saippuoiden tekoon, niin ei tarvitsisi kuunnella enää yhtään määkivää ja mitäänsanomaionta uutuutta musiikin saralla.

Mun isoveli oli nuoruudessaan ammattimuusikko, ja ompeli itse mm. esiintymisvaatteitaan.

Ei tässä mitään ihmeellistä ole, nyky-yhteiskunnassa ei ole enää mitään stereotyyppisiä miesten tai naisten hommia, paitsi kenties ihmisten ja tyhmien sellaisten pään sisällä.

No, myönnän kyllä, että esim. palomies/savusukeltajan ammatti on fyysisesti melko raskas naisille, vaan saa ollakin.

Kaikenlaiset kädentaidot kunniaan, eikä ihmisiä saa estää ammatista tai harrastuksista sukupuoliroolien perusteella.

Hyvä, Tero, jatka samaan malliin ja hyvä, Hymy, asian esille nostamisesta. – Antaa myös nuorille rohkeutta murtaa roolikäsityksiä ja toimia omilla ehdoillaan.

aikas kaukana toi viel on räätälöinnistä!!!hehee… kassien ompelu on viel akkojen touhua!!

No entäs sitten?
Kuinkahan moni ompelija on mies? Räätäleitä, vaattureita, muotisuunnittelijoita, joka paikassa vaartetusalalla on myös miehiä. Ei se mitään erikoista ole.
Eikä erikoista ole sekään että tekee saippuoita .

Pystyvä mies osaa mitä tahansa,luuserit ei osaa muuta kuin huudella HOMOA puskista.

Parhaat räätälit, miehiä
Parhaat kokit, miehiä
Yöökksit, en tiä mitä mutta tyhmiä

Oma kommentti