Tällainen on Niko Saarisen raivarivideo apteekissa: ”Karanteenia mulla on vielä, mutta ei kai se estä… s-tana kai ihminen saa liikkuu”

Hymy kertoi tänään mediapersoona Niko Saarisen saamasta raivarista Yliopiston apteekissa. Saarinen nimitteli humalassa vartijaa lehmäksi ja kertoi häntä kohdellun rasistisesti homoseksuaalisuutensa takia.

Mies kuvasi suoraa lähetystä eli liveä Instagramissa raivarinsa aikana. Lähetystä katsoi Nikon mukaan parhaimmillaan yli 2 500 henkilöä, mikä sai miehen naurahtamaan iloisena. Kyseisestä livestä otetut tallenteet ovat sittemmin levinneet kulovalkean kautta netissä.

Niko pyysi tänään anteeksi käytöstään niin seuraajiltaan kuin apteekin väeltä. Keskustelupalstoilla anteeksipyyntöä on kuvattu ennemminkin ”juonnoksi kuin sydämestä tulleeksi pahoitteluksi”.

-Tekiköhän Saarinen sen siksi, että on vastikään saanut suuret radio- ja tv-pestinsä, Mutsit vs. Faijat -keskustelupalstalla pohdiskellaan.

Hymy sai haltuunsa lisää kuvamateriaalia kohtauksesta Yliopiston apteekissa. Sen perusteella Saarista on syytä moittia äärimmäisen huonosta tilannetajusta ja väärillä asioilla mässäilystä. Näin Saarinen sanatarkasti kuvaamallaan livevideolla toteaa:

-Muhun voi koskee siis koska mullahan on siis ollut korona… Tai mäen tiedä onks se vieläkin… Siis herra jumala kun mäen oo ihan varma että onks mulla vieläkin korona. Tai siis karanteenia mulla on vielä, mutta ei kai se estä… saatana kai ihminen saa liittyy (liikkuu).

Tässä vaiheessa vartija huutaa hänelle karanteenin merkityksestä.

-Ai et sä huudat siellä että mulla on rikos nytten! radiojuontaja Saarinen sekoaa.

-Siellä ** vittu huutaa isolla päällä että täällä on rikos nytten! Hei vittu kamoon nyt, bitch. Mistäköhän mua voitais syyttää nytten. Mistäköhän syytettäs mua.

Saarinen on tuttu useista realityistä. Vuonna 2008 Saarinen vietti BB-talossa 47 päivää, minkä jälkeen hänet poistettiin ohjelmasta väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Hän on vetänyt omaa Nikon Grilli -ohjelmaa. Lisäksi hän on esiintynyt muiden muassa Farmissa, Selviytyjissä ja Viidakon tähtösissä.  Tällä hetkellä hän juontaa NRJ:llä omaa ohjelmaa  ja syksyllä hän aloittaa Onnenpyörä VIP -nimisen ohjelman juontamisen televisiossa.

Kuvassa räväkkä Saarinen poseeraa hääasussa Hymyn kuvauksissa takavuosina.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Niko Saarinen, korona

Kommentit

Tällaiset Saariset ovat hyvä syy olla kuuntelematta kaupallisia radioita. Niihin tunnutaan haalittavan mahdollisimman ammattitaidotonta porukkaa huutamaan mainosten ja soittolistojen välit täyteen.

Oma kommentti