Tällainen on Tampereelle avattu kansainvälinen Marriott-hotelli

Suomen ensimmäinen Marriott-ketjun hotelli on avattu tänään Tampereella. Hotellin virallinen nimi on Courtyard by Marriott Tampere City.

Tampere-talon viereen rakennetussa hotellissa on yhteensä 229 huonetta, joista yksi on junior-sviitti. Hotellivieraalla on mahdollisuus siirtyä Tampere-taloon sisätilojen kautta.

Tänään hotellia esiteltiin medialle täytekakkukahvien ja ilmapallojen siivittäminä. Hotellinjohtaja Ville Virkki esitteli tiiminsä kanssa varsin tyytyväisenä uutta hotellitulokasta.

– Tampereella on nyt 458 uutta vuodepaikkaa, uusi ravintola ja cocktailbaari, Virkki totesi.

Valmistelut hotellin avaamiseksi menivät lähes kalkkiviivoille. Kansainvälisellä Marriott-hotelliketjulla on äärimmäisen tarkka tarkastusprosessi, ja niinpä Tampereen Marriott-hotelli läpäisi vasta perjantaina viimeisen tarkastuksen.

Hotellin erikoisuutena voitaneen pitää sitä, ettei siellä ole ainuttakaan saunaa. Lisäksi jokaisessa huoneessa on minibaarin korvannut pieni jääkaappi, joka on täysin tyhjä. Hotellimaailma onkin minibaarien suhteen muuttumassa niin, että entistä harvemmassa hotellissa on minibaareja enää ollenkaan. Huoneessa olevassa jääkaapissa hotellivieras voi kätevästi säilyttää omia eväitään.

 

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: hotelli, Ville Virkki, Marriott

Kommentit

Oma kommentti