Tällaiset olivat namusetä Jammun viimeiset hetket!

Jammu SiltavuoriHymy-lehdessä on juttu Jammu-sedästä eli hiljattain kuolleesta Veikko Antti Siltavuoresta. Lehdessä julkaistaan myös puhutteleva haastattelu hänen ex-vaimostaan. Millaiset sitten olivat Jammun viimeiset hetket?

Aiheesta myös kirjoittava Alibi kertoo, että Jammu kuoli 85-vuotiaana Niuvanniemen vankimielisairaalassa yksinäisenä miehenä. Hän oli viettänyt kymmenkunta vuotta eristettynä ja loppuaikoinaan myös kivuliasta elämää.

Muutama vuosi sitten Jammu joutui toisen potilaan hyökkäyksen kohteeksi ja loukkasi lonkkansa pahasti. Lonkka viottui leikkauksista huolimatta niin pahoin, että Jammu menetti liikuntakykynsä. Hän ei mitä todennäköisemmin ymmärtänyt edes loppuaan, sillä Jammu oli loppuaikoinaan pahasti dementoitunut. Vieraita hänen luonaan ei käynyt koskaan.

Lue raportit aiheesta sekä Hymy- että Alibi -lehdistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikko Antti Siltavuori, Jammu

Kommentit

Tytöt olisivat nyt 36 vuotiaita. Pahaakin pahempi äijänretale teki törkeän kiduttavan teon pienille tytöille. Itselläni samanikäinen tyttö ja tulimme juuri silloin Porvoosta mökiltä ja Itäkeskuksen yläpuolella lenteli pari helikopteria matalalla ja poliiseja oli joka puolella. Myöhemmin saimme lukea lehdistä, mitä oli tapahtunut ja sen jälkeen tuon iljettävän miehen kuva oli jokaisen iltapäivälehden lööpeissä etusivuilla, en voinut ostaa lehtiä ollenkaan, sen miehen naama oli niin luotaantyöntävä ja kun sitten vielä sai tietää, mitä oli tapahtunut, niin edelleen kauhulla ajattelen niitten 1980 syntyneiden tyttöjen kohtaloa, heidät kaapattiin 1989, olen useasti ihmetellyt, miten lasten vanhemmat kestivät sen kaiken paineen ja kauhun asian ympärillä. Kun miehen sitten piti vapautua aikoinaan, alettiin jo virittää keskustelua, mihin mies muuttaisi, joitain osoitteita heiteltiin ilmoille, ihmiset nousivat takajaloilleen pelosta, mutta onneksi hänen loppusijoitettiin sitten Niuvanniemeen.

kateelliset taas solvaa!!! on tämä suomi sellaisen kateuden tyyssija ettei millään rajaa, juntit eivät voi keskittyä omiin asioihinsa! koittakaa ite päästä julkkikseks, ei oo helppoo!!!

Älkää säälikö!! Yämä oli PEDOFIILI JOKA RAISKASI, PALPITTELI JA POLTTI KAKSI PIKKUTYTTÖÄ ja raiskasi luojaties kuinka monta muuta lasta.

[moderoitu]

Toivottavasti Jammun pahoinpidelly sai kunnon tuomion. Aina kiusataan puolustuskyvyttömiä. Tää maa on sairas koulukiusaajien maa
R.I.P Jammu

ihan oikein tuolle kuvottavalle papalle!
[moderoitu]

Niin. Kuinkahan paljon yhteiskunnan varoja onkaan kulunut tuon hoitamiseen. Henkisesti sairas, mutta itse olisin pudottanut saharan autiomaahan ja sanonut: heipähei!

Ei Jammu-setää kuitenkaan kukaan raiskannut ja polttanut sen jälkeen.

Elämä ei ole oikeudenmukaista. Parhaat lähtee ensin R.I.P

Ajattelin kirjoittaa Päivin ja Tanjan omaisille jotain, mutta sanani eivät riitä. Paha sai palkkansa ja mätänee helvetin liekeissä.

Liian helpolla pääsi toikin. Toivottavasti joutui alakertaan ja siellä kärvistelee. Hyi hitto että oksettaa ajatellakin tota.

[moderoitu]

rest in piece jammu, lepää rauhassa. antaa kateellisten panetella

Sitä saa mitä tilaa! Mitään sympatiaa ei tollaselle paskalle heru, eikä tuollaista tekoa voi antaa koskaan anteeksi. Toivottavasti kärsimys jatkuu helvetissä.

[moderoitu]

Aivan oikein sille murhaajalle ja vielä liian helpolla pääs!!!

Sairasta porukkaa. Jammu oli tuomionsa kärsinyt ja pidettiin vääryydellä ”pytyssä.Jammu olisi ansainnut ihmisarvoisen elämän,ehkä juuri sinun naapurissasi.

Tytöt olisivat nyt n. kolmissakymmenissä. Mikään rangaistus ei olisi ollut riittävä tuolle omahyväiselle

[moderoitu]

Jammu-setä ftw, miesten MIES!
Oli todella ilkeää teljetä Jammu-parka häkkiin lopuuiäkseen!

Oma kommentti