Tallinna-sarjan superblondi Marianne: Rikosilmoitus!

TV5:n Tallinna-sarjassa esiintyvä Marianne Kallio on perustanut nettiin oman Superblondi-nimisen blogin. Siellä hän kertoo käyneensä hiljattain tekemässä rikosilmoituksen.

Kyseessä on naisen mukaan ”sairas keskusteluketju” Facebookissa.

-Itselläni ei ole muuta sanottavaa kuin sairasta. Poliisi hoitaa asiaa, Marianne kirjoittaa.

Blondi ei ole rikosilmoitusten tekemisessä eilisen teeren tyttö. Hän käväisi jokunen kuukausi sitten asemalla tekemässä tutkintapyynnön Supermarjo Marjo Niittyviidasta. Marianne Kallion mukaan Supermarjo loukkasi hänen kunniaansa.

Marianne on muuten samainen uusi kohukaunotartulokas, joka kertoi pari kuukautta sitten Hymyssä seksuaalisesta ahdistelusta mallipiireissä. Muutama päivä sitten Iltasanomat taas uutisoi äidin hankkineen Mariannelle 18-vuotislahjaksi silikonit.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marianne Kallio

Kommentit

Tallinna ohjelmassa tytöllä oli tosi nätit ja terhakkaat rinnat,eikä mitkään kamalat silikonipallukat. Taas yhdet ihanat luomurinnat menetetty ja jos oikein arvaan niin alapääkin on ”trendikkäästi” skalpeerattu rumaksi.

no ei mee hyvin sullaka jos saat seksuaalista tyydytystä siitä että joillain ei oo asuntoa.

Lävistysmannekiini bb-jonne veti heti herneen nenään.Kyllä siltojen alla on rattoisampaa kuin omassa lämpimässä kodissa.

”tulee tuskin koskaan saamaan omaa kotia ja perhettä”– sehän se onkin pakollinen saatava kaikille.. jos et elä niin kuin kaikki muutkin niin uuniin vaan. Ei mitenkään yhdenmukaisuuteen pakottavaa muottiajattelua.

Uusi Tuksu? 😀 Toivottavasti tämä typsy ei vaan ala valehtelemaan kuin esikuvansa..

Siinä on tyttö ottanut elämälleen arveluttavan suunnan äitinsä kannustamana. Silikonia, meikkiä,rikosilmoituksia,ei ammattia ja esikuvana lienee tuo Ilen himojen kohde,Tasokas Blondi. Tämäkään turhis tulee tuskin koskaan saamaan omaa kotia ja perhettä.

Oma kommentti