Tauski Peltonen, 60, sanoo voivansa paremmin kuin kolmekymppisenä.

Tallinna24: Tauskilta superyllätys Tallinnaan!

Tauski Peltonen laajentaa ravintolatoimintaansa. Kohulaulajalla on ollut jo Fuengirolassa omaa nimeään kantava baari, mutta keväällä vastaava kansanpaikka avautuu Tallinnassa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Tallinna24, jolle Tauski kertoi värikkääseen tyyliinsä suunnitelmistaan.

Olen ihan täpinöissäni siitä, että pääsen tekemään uuden aluevaltauksen Tallinnaan. Tämä on se kaupunki, johon ensimmäinen Tauski-baarikin olisi pitänyt perustaa, eikä Fuengirolaan. Tänne suomalaiset haluavat tulla juomaan viinaa, Tauski kuvaili Tallinna24:lle.

Tauski lupaa, että baarissa tulee vierailemaan myös muita suomalaisjulkkiksia.

– He voivat esiintyä siellä tai keskittyä vai juomiseen ja bilettämiseen. Jokainen baarissa vieraillut julkkis, oli sitten presidentti tai strippari, saa nimensä messinkilaatassa baarin seinälle, Tauski lupaa Tallinna 24:n puhelinhaastattelussa.

Tauskin taustajoukoissa on viiden hengen ryhmä. Mukana on muun muassa viestintäkonsultti Marko Petäjäjärvi sekä managerina ja pr-ammattilaisena tunnettu Wille Wilenius.

Teksti: Mika Lahtonen
Avainsanat: Fuengirola, Marko Petäjäjärvi, ravintola, Tallinna24, Tauski, Tauski-baari, Wille Wilenius

Kommentit

Nämä on helppoja seurata, nämä Taunon touhut. Tämäkin menee muutamassa kuukaudessa perseelleen jos edes koskaan etenee suunpieksentää pidemmälle, ja syy on aina kaikissa muissa kun Taunossa.

Nyt vaan kaikki lupautukaa esiintymään tauskilaan, ja samalla varmuudella kuin taunokin lupaa.

Lehmät lentää,Väyrysestä tulee seuraava presidentti,Aurinko ei nouse ollenkaan lapissa tänä vuonna ja Tauskin löpinöissä on edes jyvänen totuutta… Hohhoijaa että noi jaksaa noita juttuja julkaista…..

Oma kommentti