Tältä näyttää BB-Ksenia nyt – katso seksikkäät kuvat!

Ksenia SuokasBB-talosta tuttu ilopilleri Ksenia Suokas haluaisi lapsia, mutta tällä hetkellä hänellä ei ole edes poikakaveria. Paremman puutteessa Ksenia, 20,  päätti avata Hymylle niin sinkkukotinsa kuin vaatekaappinsakin.

Mutta millä tavalla hän sen teki? Varsin pioneerimaisellapa hyvinkin. Ksenia nimittäin esitteli kaksionsa rohkeasti bikineissä!

Intiimissä jutussa venäläistaustainen Ksenia toteaa, että miesystävä hänellä voisi olla aivan yhtä hyvin Venäjältä kuin Suomestakin, kansallisuudella ei ole väliä.

Ksenia Suokas-Pääasia että hän on komea! Miehet eivät kuitenkaan tule juttelemaan minulle tai iskemään yöelämässäkään. Pelkäävätköhän he minua?

-Kävisin Venäjällä useamminkin, mutta se maksaa. Rahaa ei opiskelijalla ole koskaan liikaa, pankkitililläni on tälläkin hetkellä vain 40 senttiä, Ksenia naurahtaa.

Katso lisää seksikkäitä kuvia ja lue hulvaton juttu maaliskuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Ksenia Suokas

Kommentit

ikävä kyllä vartaloa voin aina kiinteyttäää mutta ei kasvoja voi muuttaa ko kirurkin veitsellä.. eikä kaikkien ihmisten tarvikkaan olla täydellisen kauniita..

Kaikkihan nämä haukkujat ovat ylipainoisia,meikittömiä ja rumia muijia,joille se totuus on liikaa, että oma mies mielummin ottaisi ksenian kuin heidät jos saisi.
Eli; menkää saatana lenkille/salille ja tehkää jotain tuolle katkeruudellenne!

veikkaan että yli 95% täällä jotka haukkuu kseniaa niin itse on yli painoisia! menkää sinne salille laihduttamaan se 50 kg pois ja tulkaa sit tänne arvostelemaan!!!!

toisilla ei oo elämää ei, ku pitää tänne asti tulla arvostelemaan toisia.. Ksenia on aito ihminen, toisinku teistä muista ei voi sanoo samaa, kasvakaa aikuiseks ja ruvetkaa elämään omaa elämäänne.. teitä ei voi edes verrata kseniaan, ootte pelkkää paskaa ;D ksennu saa just sellasen miehen ku haluaa, ei se ketää pentuu tarvii.

Voi armahtakaa meidät jo näistä kupan syömistä ”kaunottarista”, joilla aivojen tilalla on märkä vagina! Mistä näitä vaan jatkuvasti sikiää?!

Ksennun ottais varmaan jokainen mies.

Lisää kuvia ihanuus.

MIssä se nätti tyttö on? Ei näy ainakaan näissä kuvissa, vissiin teksti jostain toisesta henkilöstä sillä tämä aivan tusinakamaa.

suomivalaat itkee,mullakin on venäläinen tyttöystävä,ei pärjää
suomimuijat,eikäne oo meikäläisestä kiinnostunu,joten siinähän jäätte ilman ronkelit

Helppo täällä huoritella nimimerkin takaa! Suomalaiset rumat pöljöt! hahahahahha!!!!
Itkekää ja haukkukaa minkä ehitte, joku päivä pilkka sattuu omaan nilkkaan! hahaha!

Mutta kateellinen olet?:)
Näkisipä Kseniasta lisää kuvia…
Kuusinen taas katkerana.

Nolo muija :DDDD Enkä oon ruma, lässähtänyt, rahaton, selluliittiperse enkä venäläinen.

Sama se minkä näkönen on mut jos on haarat levallaan joka paikassa niin eikai kukaan sellasta tyttöystäväkseen ota. Ei millään pahalla mut ottaisitteko ite?

Haha,verkkarimuijat pierunhajuisessa sohvassa pelkää että miehet haluaisivat ksenian mielummin kuin heidät.

Pelko on kyllä aiheellinen koska haluavat 😀

nätti tyttö. Ei tarvitsisi noin paljon meikkiä. Niille jotka kauhisteli iltalehden linkkiä, niin miettikää tarkemmin. Huonolle iholle ei voi mitään, ja kunto huononee entisestään kun joutuu häpeämään itseään+stressaamaan ja peittää ihoaan 2 cm pakkelilla, joka pahentaa tilannetta.

Jos nämä arvostelijat (kateelliset naiset) olisivat tälläisissä kuvissa ,niin pitäisi olla aika laajakulmainen objektiivi että heidän laiskat perseensä saataisin mahtumaan kuvaan.
Olet ihana Ksenia,ostan kyllä joka lehden missä olet:)

Mitäs aitoa ja ihanaa tässä on kun tunkee lärvinsä hymyyn näinkin turhanpäiväisellä jutulla? Rahaa rahaa, menis töihin.

Arvostelijat laittakaa omakuvanne tänne niin katotaan mitä vikoja teiltä löytyy!Kannattas tutkia sitä omaa peilikuvaa ennen toisten arvostelua!

Suomalaiset meikkaamattomat siiderivalaat itkee taas täällä sitä, kuinka kateellisia ovat kauniille Ksenialle.

ksenialla on huonokuntonen iho joten miks ei voi laittaa meikkivoidetta yms? en usko että sillä mitään kaameeta kerrosta sitä on. ksenia on tosi kaunis ja herttanen tyttö!

”Kateelliset ja rumat läskit…”…no, ennen kuin jatkaa tota lausetta, kannattaa klikata tota iltalehden linkkiä.

Jep. Kateelliset ja rumat läskithän ne täällä. Katoppa tuon ylläolevan ryssän persettä ja reisiä, niin näet läskiä ja runsaasti.

Aito? Sanoiko joku AITO? Kun katsoo tuota meikkipelleä tekorusketuksineen hiustenpidennyksien kera ei nää mitään aitoa! Hävettää Ksenian puolesta. Hän kai luulee olevansa todella hyvännäköinen, mutta…

Toi linkki oli paha…ei sileää kohtaa missään. Vaatii vähintään 2mm pakkelin

Ksenia sais työntää ton valkoisen harjansa valkoiseen hanuriinsa.

mahtaa iskä ja äiskä olla tyttärestään ylpeitä..tytär perse paljaana hymyn sivuilla…Ksenia tietenkin kysyy, että mitä tarkoittaa ”iskä ja äiskä”.

Ai kaunis ilman meikkiä? Kattokaa Googlesta mikä näppylänaama.

BB-julkkiksilla ei ole ilmeisesti varaa ostaa vaatteita kun pitää aina keikistellä puolipukeissa, hymylle vinkiksi: viekää niille rahan sijasta vaikka kirpparilta hankittuja asusteita

Hmmmm ensin Tuksun tanssivideo ja nyt tämä… Imurit ovat selvästi tie glamouriin!

Mitä mitä? Eikö Ksenian hienoa muovimattolattia-vuokraläävää saa arvostella?

Hahah…ei tuota vaikeuksia uskoa,että kyseessä on venäläistaustainen henkilö.Ei todellakaan :-)))

”Miehet eivät kuitenkaan tule juttelemaan minulle”
Johtuiskohan siitä, että muija on niin v*tun tollo??

öö ai aito tyttö? Tosi aitoo ku on tollai monen sentin pakkeli kerros naamassa, näyttäis ittensä vaikka ilman meikkii, paljo nätimpi silloin..

Noin niinku yleensä Suomessa naiset tuppaa olemaan kalpeita näin talvella. Ketttaa kun aina ruikutetaan, että ompa kalpea ja sitten kun on jollain helvetinmoinen tekorusketus, niin pilkataan sitäkin. Eikö teille kelpaa mikään? Tämä tyttö on sentään aito verrattuna eräisiin…

Kateelliset rumat ja läskit ämmät taas haukkuu..haha 😀

Ksenia haluaa vauvan vaikka ei tiiä, mikä on vakina! XD

Eipä oo mitenkään erikoisen hyvännäkönen muija. Liikaa meikkiä.

pakkelia taas parin mm kerros
muuten toi kseni on ihan hot pimu

Ota tollo mielummin rikas propellipää, kuin komea köyhä :D. Rahasta sinä kumminkin enemmän perustat.

Oma kommentti