Kuva: Matti Matikainen

Tältä näyttää Henna Peltosen upeassa kodissa!

Tampereen Pispalassa asuva Henna Peltonen on avannut kotinsa ovet kaikille kiinnostuneille.

Sen hän tekee bloginsa kuvaosiossa.

-Olen jo jonkin aikaa rakastanut sisustaa kotiani boho-tyyliin ja ennen vitivalkoinen kotini onkin pikkuhiljaa vaihtanut tyyliä ja valkoinen on saanut kaverikseen esimerkiksi luonnonläheisiä värejä. Tällä hetkellä rakastan sisustamisessa kaikkea luonnonmateriaaleja kuten puuta, Henna kertoo.

-Parhaillaan etsin kiehtovia ja historiallisia sisustuselementtejä kotiini. Sisustaminen on siitä ihanaa, ettei ikinä tule täysin valmista ja sitä voi aina vaihdella ja muuttaa. Olen jo pitkään rakastanut maalaisromantiikkan ja bohon yhdistelmää.

Henna kertoo haluavansa kotiinsa lämpimän tunnelman, sillä hän on kotihiiri.

-Työni on välillä hyvinkin hektistä ja erittäin sosiaalista, joten sen vastapainoksi nautin kotona olosta erittäin paljon. KATSO KUVAT HENNAN BLOGISTA.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henna Peltonen, sisustus, koti, boho

Kommentit

Huvittavaa näitten ns. pikkujulkkujen sisustus on aina pelkkää valkeaa.En oikein ymmärrä miksi haluavat asua kuin olisi aina sairaalassa. Kodikas koti ei ole pelkästään valkoinen ,se on aivan varmaa. Ensinnäkin se on täynnä kieltoja ,ainakin lapsiperheissä.. Ei valkeat matot lattioilla kestä elämää eikä eläimiä. Olisko Henna nyt hieman viisastunut. Edelleenkin on aika suuri ihmettelyn aihe se ,miksi nämä meriitittömät jonninjoutavat pikkujulkut haluaa olla samanlaisia kaikki, koteja myöten? Turbo ahdetut huulet, hämähäkki pidennetyt ripset ,jatkettu muovitukka, silikonit tisseissä , tekokynnet jne.jne.. Olisipa yksi,edes yksi, ihan omana itsenään, ilman mitään lisä härpäkkeitä..

Oma kommentti