OM-kuvaryhmä

Tältä näyttää Janita Lukkarinen nyt!

Kolme kuukautta sometaukoa pitänyt lymfoomaa lähes kolme vuotta sairastanut Janita Lukkarinen palasi julkisuuteen pari tuntia sitten.

Hän kertoi seuraajilleen tämänhetkisestä tilanteestaan ja julkaisi myös uuden kuvan.

Janitan ulkomuoto on kohentunut kortisonilääkityksen vähentämisen myötä, eli kasvojen turvotus on poistunut. Janita ylistää Jumalaa ja kiittää seuraajiaan tuesta. Hän ei uskonut täyttävänsä 27 ikävuotta, mutta niin vain kävi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

En ole pitkään aikaan päivittänyt mitään, olen ollut todella syvissä vesissä ja todella sairaana. 🥺😭 ✨ Kun mun syöpä diagnosoitiin 2018, sanoin ”tai sitten lähden 27, niin kuin Winehouse..” ✨ Mun ei olisi lääketieteen näkökulmasta pitänyt olla enää juhlistamassa mun 27v synttäreitä, mutta ihme tapahtui ja sain viettää syntymäpäivän kaikkien läheisimpien kanssa 🥳😍💋 ✨ Mutta toisaalta, nyt mun pelko omalta osaltaan kasvoi tietysti, koska sanoin että lähtisin 27:na.. ✨ Oon juhannustyttö, eilen oli ne mun synttärit. Ihanaa olla neiti kesäheinä 🥰 ✨ Mutta olin myös sanonut, että mun syntymäpäivä ja kuolinpäivä on sama, joten odoteltaisiinko ensi vuoteen, Jumala, mun Herrani, vapahtajani ja tiennäyttäjä. Varjele ja siunaa Herra, äläkä anna tämän syövän viedä minua vielä. Nää vajaat 3 vuotta ovat olleet tuskallisimmat kuin mikään, mitä ikinä tiedän. 🙏 ✨ #birthdaygirl #pupunen #angel #fuckcancer #reallifesurvivor #kesäneito ✨ 💖 Kiitos kaikille, jotka kuljette mun rinnalla, en voi tarpeeksi kiittää. Kiitos lahjoista ja onnitteluista, kiitos että olet siinä 💖

Henkilön Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janita Lukkarinen, syöpä, syntymäpäivä

Kommentit

Oma kommentti