Tältä näyttää Janne Katajan salattu vaimo!

Janne Kataja ja UllaSuosikkijuontaja Janne Kataja vihittiin eilen, kertoo Me Naiset -lehti. Hymy paparazzasi Jannen Ulla-vaimon Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvaustauolla.

Janne on puhunut Ullasta, kuten rakastunut mies puhuu – paljon, huolella ja joka puolella. Yhteishaastatteluja he eivät kuitenkaan ole antaneet, eikä Ulla ole esiintynyt julkisuudessa ennen tätä kuvaa.

Kataja ja hänen vaimonsa viettivät häitä pienimuotoisesti ja järjestävät isommat juhlat vasta myöhemmin. Tänään pariskunta suuntaa häämatkalle, joskaan Ullan odotuksen vuoksi he eivät kuulemma voi lentää kovin kauaksi, Kataja kertoo Me Naisille.

Janne tutustui Ullaansa laivakeikalla viime juhannuksena. Ulla oli laivalla töissä. Sen jälkeen kaikki on tapahtunut tosi nopeasti: kihlat, yhteenmuutto, raskaus ja avioituminen.

– Olen ollut aina sitä mieltä, että toimettomat harjoittelee ja harkitsee, tosimiehet menevät asiaan, Janne kommentoi taannoin Ilta-Sanomissa.

Janne Katajalla menee työrintamallakin lujaa. Big Brother Extrasta ja Idols Extrasta tutuksi tullut mies on viimeksi isännöinyt Sub-tv:llä Eilen, tässä ja nyt -ohjelmaa, ja hän heittää esiintymiskeikkaa ehtimiseen. Janne touhuili hiljattain myös Hei me leivotaan -ohjelman puikoissa. Kotona työllistää vanha talo, jonka he ostivat vaimonsa kanssa hiljattain.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: avioliitto, Janne Kataja, Ulla, vaimo

Kommentit

Oma kommentti