Tältä näyttää Johanna Tukiainen 2020 -seinäkalenteri

Johanna Tukiainen kertoo julkaisevansa vuodelle 2020 seinäkalenterin. Nyt sitä voi kuulemma tilata hänen sähköpostiosoitteestaan tai ostaa keikoilta suoraan.

Johanna on julkaissut kalenterin kannesta myös kuvan. Se löytyy tästä alta:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, seinäkalenteri

Kommentit

Joo, kalenterien ALV on 24 %. JOhannan yrityksen tulot tosin ovat niin pienet nykyään että hänen ei tarvitse tilittää arvonlisäveroja.

Johanna Tukiainen Facebookissa: ”GIVE ME BREAK!!!!!——!!!!!! HAHAHAHAHAHHAH: ITSE RANDY FENOLI TYKKÄSI KUVASTANI OMILLA INSTAGRAM SIVUILLANI! Lisäksi kyseinen mekko on minun!”

Se, että Randy Fenoli tykkäsi muokatusta kuvastasi, ei ole mikään lupa kuvan käyttämiseen kaupallisesti. Olet varastanut HÄNEN kuvansa HÄNEN sivuiltaan ja muokkauttanut sen niin että esiinnyt siinä itse, mikä vielä yksinään on harmitonta koska et tee sillä kuvalla rahaa. Nyt asia on kuitenkin eri, sillä pyrit hyödyntämään kuvaa ansaintamielessä ja se on valitettavasti laitonta. Olet (kuulemma) neljän ällän ylioppilas ja sait kyseenalaisesta älykkyysosamäärää mittaavasta nettitestistä 100% geniousin (vaikka kyseisessä testissä saman tuloksen saakin vastaamalla mitä tahansa), niin luulisi sinun ymmärtävän tällaisen seikan. Jos et ymmärrä, niin minäpä lataan sinun kuvasi FB-sivuiltasi, muokkaan itseni niihin ja painatan kuvat kahvikuppeihin joita tulen myymään netissä (ei niitä kukaan ostaisi…). Tää on varmaan ihan ookoo diili sulle että ansaitsen rahaa sun kuvilla?

Ajatella kuinka paljon Johanna saakaan lyhennettyä n. 70 000 euron ulosotto velkaansa näiden kalentereiden tuotolla! Todella ihailtavaa yritteliäisyyttä hoitaa yhteiskunnalliset vastuut ensin.

Muistaakseni kuvanmuokkaus tehtiin Kuvankäsittelyn superammattilaiset – ryhmässä, eli kieli poskessa värkätty, tiätysti. Samasta ryhmästä löytyy parempiakin tuotoksia päätätiin liittyen.

Tämähän on jo perinne. Mottona on aina ollut: Tekijänoikeuksista piittaamatta, laadusta tinkien.

Jos olisi ollut pokkaa laittaa yhtään vähemmän muokattuja kuvia, niin olisin eurolla saattanutkin heittää. Mutta nyt kalenterissa on mm. kuva, johon Tukiaisella ei ole edes julkaisuoikeutta, vaan hän on ottanut kuvan Randy Fenolin Instagram-sivuita The DREAM Bridal Show -tapahtumasta ja saanut jonkun ”faninsa” muokkaamaan naamansa mallinuken päälle. Kuvassa esiintyy myös kyseisen tilaisuuden kutsuvieraita, jotka eivät varmasti ole antaneet lupaa päätyä suomalaisen eksätiedäkukamäoon-”julkkiksen” kalenteriin. Randy Fenolikaan tuskin innostuisi jos saisi kuulla kuviansa käytettävän kaupallisesti ilman hänen tietämystään asiasta. Oli sentään sen verran järkeä Tuksulla että leikkasi itse herran Fenolin kuvasta pois, mut siihen se jääkin.

Johanna Mia Tukiainen
54 min ·
Hyvä Hymy; Kalenterini on Uutisissa! Katsokin siellä Mika, mitä teet!!! This is the News of my Calender in the Pubilc Media in Finland!

Oma kommentti