Tältä näyttää Kalevi Keihäsestä tehty tv-sarja – traileri!

Seuramatkailun uranuurtaja ja aikansa mediakasvo Kalevi Keihänen on saanut oman tv-sarjansa, joka pärähtää tv-ruutuihin Janne Katajan ja Aku Hirviniemen tuotantoyhtiön saattelemana. Nyt historiaa hersyvällä tavalla tallentavasta sarjasta on julkaistu traileri.

Kalevi Keihänen liittyy myös 60 vuotta viime vuonna täyttäneen Hymy-lehden historiaan hyvin saumattomasti. Keihäsestä tehtiin takavuosina paljon juttuja, ja Hymyn perustaja, niin ikään aikansa legenda Urpo Lahtinen, oli Keihäsen hyvä ystävä.

Keihänen tuli tunnetuksi paitsi värikkäästä esiintymisestään myös pitkästä tukastaan ja pukeutumisestaan – hän käytti usein chinchillaturkkia, jonka alla hänellä oli pelkät uimahousut. Sarjassa Keihästä näyttelee itseoikeutetusti Janne Kataja.

Tv-sarjassa Keihäsmatkat seurataan Keihäsen vuonna 1965 perustaman imperiumin, Keihäsmatkojen ja Keihäsen itsensä elämää. Keihäsmatkat oli suomalaisen etelänmatkailun pioneeri, sillä se alkoi kuljettaa suomalaisia edullisesti etelän lomakohteisiin. Matkoilla sattui ja tapahtui, kuinkas ollakaan.

Eturivin näyttelijöiden tähdittämä Ruudun alkuperäissarja Keihäsmatkat alkaa sunnuntaina 26. tammikuuta. Sarja on tositapahtumien innoittama fiktiivinen draamakomedia. Se sijoittuu 70-luvulle.

Janne Katajan lisäksi sarjan päärooleissa nähdään Aku Hirviniemi (stuertti Tapio), Jenni Banerjee (lentoemäntä Armi), Hannele Lauri (paikallisopas Sirkka), Bianca Bradey (prostituoitu Juanita) sekä Janne Katajan pikkusisko Janika Terho lentoemännän roolissa.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Kalevi Keihänen, keihäsmatkat, Janne Kataja, Aku Hirviniemi, Hannele Lauri, Jenni Banerjee, Janika Terho

Kommentit

Nyt otti Kataja suuren riskin. Hyvää roolista toipumista toivottaen.

Oma kommentti